Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Styrk klubben: 30 timers hjælp til klubudvikling

  DBU's klubrådgivere tilbyder nu klubberne hands-on-hjælp til at skabe klubudvikling, der styrker klubben. Klubrådgiveren er med gennem hele processen og sikrer sammen med klubben, at klubudvikling skrider godt fremad.

  05. februar 2016, 14:18
 • Hareide sætter sit hold

  DBU Elite har i dag orienteret staben omkring A-landsholdet om den kommende sammensætning, hvor der kommer udskiftninger i både træner- og sundhedsstaben.

  05. februar 2016, 13:15
 • Talent måles ikke i centimeter

  FUTURE-LANDSHOLDET: De er mindre end andre spillere på samme alder, men har et fodboldtalent, der gør dem interessante for de danske landshold. Det danske futurelandshold har med fire år på bagen vist sit værd for dansk talentudvikling - både på landsholdene og i klubberne.

  04. februar 2016, 13:01
 • Ny turneringsstruktur for pige- og kvindefodbold

  DBU har vedtaget en ny turneringstruktur for kvinde- og pigefodbolden, som skal sikre højere niveau og bedre udvikling for både bredde- og elitespillere. Ændringer kommer blandt andet på baggrund af dialogmøder med klubber landet over med pige-og kvindefodbold, elite og bredde. Lokalunionerne under DBU arbejder nu på implementeringen af de nye ungdomsårgange.

  04. februar 2016, 11:20
 • Projekt skal sikre fodbold til udsatte børn

  Med projektet "Plads til alle" vil Red Barnet, DBU Jylland og Sønderborg Kommune gøre det bedre og nemmere for udsatte børn at blive en del af fællesskabet i fritidslivet. Børn, der går til en fritidsaktivitet, trives nemlig bedre.

  03. februar 2016, 00:16
 • DBU peger på Infantino som FIFA-præsident

  Flere reformer, demokratiske processer og øget åbenhed er afgørende for FIFA’s fremtid, mener DBU’s bestyrelse, der har givet formand Jesper Møller mandat til at stemme på schweizeren Gianni Infantino til valget som FIFA-præsident.

  02. februar 2016, 21:49
 • Få støtte til integrationstiltag i DIN klub!

  Alle fodboldklubber får nu mulighed for at få økonomisk støtte til lokale klubindsatser målrettet især nyankomne flygtninge. Se her hvordan!

  02. februar 2016, 13:21
 • Tjen penge til dit hold

  Nu kan du tjene penge til dit fodboldhold samtidig med, at du støtter en god sag ved at sælge skrabelodder for Fodboldens Lotteri

  02. februar 2016, 11:50
 • A-licenstrænerne: Disse app’s bruger vi

  TRÆNERLOUNGE: A-trænerne kommer med deres bud på, hvilke apps der er værd at kaste sig over i januarudgaven af DBU's TrænerLounge. Derudover kan du i årets første udgave i nyt design også læse om de to farligste angrebstrioer i nyere tid; Bale-Benzema-Ronaldo og Messi-Suárez-Neymar samt flere andre historier.

  01. februar 2016, 15:58
 • Køb billet til Åge Hareides debutkamp

  Landsholdet skal i aktion for første gang i 2016 og for første gang med Åge Hareide i spidsen for det danske landshold, når holdet spiller mod Island på hjemmebane.

  01. februar 2016, 10:00

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere
Indtast klubbens navn eller en del af navnet
Udvidet kampsøgning
Livescore søgning