Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Den allerførste gang

  I Ballerup-Skovlunde har de sparket Fodbold Fitness i gang for første gang. Vi var med på sidelinjen.

  21. april 2017, 11:12
 • Frederik Tingagers karantænepoint nedsættes

  OB-forsvarsspilleren Frederik Tingagers karantænepoint for udvisningen i kampen OB-Randers FC bliver nedsat fra 36 point til 4 point efter fejlkendelse.

  21. april 2017, 10:12
 • Dansk fodbold står skulder ved skulder mod homofobi

  Det er et samlet fodbolddanmark, der står bag et utvetydigt budskab om, at homofobi er helt og aldeles uacceptabelt - også i fodbold.

  21. april 2017, 10:00
 • Live-pokaldækning giver Føllenslev vinger

  Med flere tv-kameraer og en kommentator på sidelinjen leverede Serie 5-klubben Føllenslev-Særslev IF overraskelsen i første runde af DBU Pokalen. Blandt andet takket være et kanonmål fra unge Magnus Christensen, der tilskriver live-dækningen en stor del af æren for hans og holdets præstation.

  21. april 2017, 09:22
 • Nils Nielsen: Fokus på detaljerne i træningssamling

  Kvindelandsholdet forbereder sig på sommerens EM-strabadser med endnu en kort træningslejr i Fredericia i begyndelsen af maj. Landstræneren har netop udtaget truppen til samlingen, der som én af mange i rækken skal stille skarpt fokus på detaljerne i den danske spillestil, fortæller landstræneren.

  20. april 2017, 13:25
 • Debat: Forældre kom ind i kampen

  I disse uger går 200.000 danske piger og drenge på græs til en ny fodboldsæson. Deres forældre skal tage større ansvar i børnefodbolden, skriver Per Larsen fra Børnerådet og Bent Clausen fra DBU i et debatindlæg, der i sidste uge var i flere aviser.

  19. april 2017, 09:00
 • Bliv dommer på en uge i sommerferien

  Hvis du er mellem 15 og 20 år og går med en dommerdrøm i maven, inviterer DBU Dommerakademi på Dommercamp i sommerferien.

  19. april 2017, 08:52
 • To dages karantæne til Santander

  Fodboldens Disciplinærinstans har efter telefonmøde onsdag aften besluttet at tildele F.C. København-angriberen, Federico Santander, to spilledages karantæne for en episode, hvor FCK-spilleren overlagt plantede et knæ på låret af Emiliano Marcondes, uden bolden var i nærheden.

  12. april 2017, 18:44
 • Bliv klogere på din klub

  DBU går nu ind i kampen om at forbedre tilfredsheden og loyaliteten i klubberne. Klubmaaling.dk er et nyt projekt, der skal gøre klubberne klogere på, hvad deres medlemmer vil have, og hvad får dem til at blive i klubben.

  12. april 2017, 13:40
 • Dansk opvisning mod Finland

  Danmark besejrede her til aften Finland med 5-0 i en ensidig affære, hvor der var chancer til endnu flere mål. Stine Larsen blev dobbelt målscorer.

  11. april 2017, 21:26

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere