Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Lærerne giver bolden op

  Mens de nye 5. klasser møder ind på skolerne rundt omkring i Danmark, vil flere tusinde af dem opleve, at fodbold er kommet på skoleskemaet.

  25. august 2016, 09:30
 • 300 træningsøvelser klar på din mobil

  I DBU's Øvelsesbank finder børnetrænere en lang række øvelser klar til brug. Mange af dem kan også bruges til de yngste ungdomsårgange. Det hele ligger klar i DBU's Fodboldapp, så du kan tage dem med helt ned på træningsbanen - og det er helt gratis.

  25. august 2016, 09:15
 • Mulig landsholdsdebutant: Jeg kneb en tåre

  Det lugter af EM-billetter for det danske landshold, der spiller de to sidste og altafgørende kampe i kvalifikationsrunden til september. Nils Nielsen har udtaget sine udvalgte, der skal sikre dansk deltagelse i Holland 2017 – og der er mulighed for landsholdsdebut for holdets nye keeper.

  24. august 2016, 11:48
 • Kvist og Karlsen overrasker Sandholmlejren

  Landsholdene har fået ny sponsor og i stedet for at smide det gamle Adidas-tøj ud, går det til landets asylcentre. Se, hvordan det gik, da A-landsholdsspiller William Kvist og U19-landsholdsspiller Kamilla Karlsen i samarbejde med Røde Kors besøgte fodboldholdet i Sandholmlejren med fodboldtøj og bolde.

  23. august 2016, 10:00
 • Klubrådgivning fylder værktøjskassen op

  Overvejer din klub at satse på et udviklingsforløb med en klubrådgiver? Her kan du læse om de fordele, ledelsen i Glostrup FK har fået ud af konsulenthjælp fra DBU Sjælland. På få måneder har klubben organiseret sig bedre og mere effektivt, fortæller formand, Nikolaj Wulff-Hansen, der anbefaler andre klubber at gøre brug af ordningen.

  19. august 2016, 13:36
 • Slut på OL - fokus på EM

  U21-landstræner har netop udtaget den trup, der skal sikre Danmark to sejre over Wales og Rumænien og dermed muligheden for at kvalificere Danmark til EM med to kampe igen. De to unge talenter Rasmus Nissen og Kasper Dolberg nye i truppen.

  19. august 2016, 11:46
 • Teenagere og motionister forstærker klubben

  Flere til fodbold og fodbold til flere. Nyt samarbejde mellem DIF, DGI og DBU hjælper fodboldklubber til at få flere medlemmer og fastholde unge.

  19. august 2016, 11:00
 • Old Boys-landsholdet er mere end bare fodbold

  Kunne du tænke dig at få Stig Tøfting, Christian Poulsen, Henrik "Store" Larsen og flere tidligere landsholdsstjerner ud til jer?

  19. august 2016, 10:41
 • Cecilie B. Kramer: Handskerne er lagt på hylden

  Landsholdskeeperen har efter 13 år i landsholdstrøjen valgt at sige et endeligt og velovervejet farvel til fodbolden. Nu byder fremtiden på en helt anderledes levevej for den rutinerede målkvinde.

  18. august 2016, 15:28
 • Asylansøgere kommer i landsholdstøjet

  DBU har valgt at give overskydende landsholdstøj for fem millioner kroner til landets asylcentre. A-Landsholdsspilleren William Kvist og Kamilla Karlsen fra U19-landsholdet var med til overdragelsen.

  18. august 2016, 15:25

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere