Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Amatørklubber får hjælp til kompensationskrav

  Torsdag den 1. oktober træder en ny FIFA-procedureregel om kompensationskrav i kraft. Procedureændringen skal sikre, at danske amatørklubber får de penge, som de er berettigede til, når en tidligere spiller bliver solgt til udlandet senere i karrieren. Det skal DBU hjælpe med.

  30. september 2015, 15:32
 • Frivillig fodboldindsats hjælper flygtninge

  Syriske flygtninge sætter i disse dage deres fødder på dansk grund for første gang for de fleste. Alt for dem er fremmed – sprog, kultur og hverdag. På Røde Kors´ asylcentre forsøger man at skabe en time out for bekymringerne for de syriske flygtninge med fodboldtræning, drevet frem af frivillige fodboldentusiaster.

  30. september 2015, 15:13
 • Morten Olsens analyse: Sådan er Portugal

  Er Portugal på papiret et bedre hold end Danmark? Hvordan stopper vi Ronaldo? Og hvorfor er portugiserne så gode til at score i slutminutterne? Hør Morten Olsens svar i videoen!

  30. september 2015, 14:08
 • Stærk trup skal sikre EM-kvalifikation

  Både Christian Eriksen og Simon Busk Poulsen er tilbage efter skader, når landsholdet i næste uge møder Portugal og Frankrig – en trup, der også har midterforsvareren Jannik Vestergaard blandt de 23 navne.

  29. september 2015, 13:32
 • U21: Stærk trup åbner EM-kval

  U21-landsholdet åbner i næste uge EM-kvalifikationen med to hjemmekampe mod Wales og Bulgarien. Niels Frederiksen har samlet et stærkt hold – hvoraf seks spillere er gengangere fra sommerens U21-EM-slutrunde.

  29. september 2015, 13:25
 • Jagten på landsholdets bold fortsætter

  1348 skattejægere over hele landet deltog i jagten efter landsholdets forsvundne bold! Jagten fortsætter i næste weekend. Læs her hvordan du som skattejæger kan komme med i Parken og overrække bolden til landsholdet.

  29. september 2015, 12:30
 • Dansk fodboldeksport til Rumænien

  Dansk bacon og design har længe stået øverst på de mest populære eksportvarer til udlandet. Nu kommer fodbold også på listen, når DBU og den rumænske fodbold-organisation, FRF, tirsdag indgår den første internationale partnerskabsaftale omkring fodboldaktiviteter mellem de to lande.

  29. september 2015, 12:09
 • Flere elitedommere med udenlandsk baggrund

  Fodboldens verden er multikulturel, og det ses nu også blandt de danske elitedommere. På ti år er man gået fra nul til ti dommere med anden etnisk baggrund i dansk topfodbold, og det er en tendens der glæder DBU’s dommerkonsulent Kim Milton.

  29. september 2015, 10:31
 • Flygtningebørn hånd i hånd med landsholdet

  22 drenge og piger skal gå på banen med de danske og franske landsholdsspillere den 11. oktober i Telia Parken - heriblandt ni flygtningebørn.

  28. september 2015, 15:34
 • EM-kval skal vindes af rutine og talent

  Udtagelsen af A-landsholdets trup frem mod de afgørende EM-kvalifikationskampe mod Moldova og Sverige emmer af både solid erfaring og purunge kræfter. Landstræner Nils Nielsen har også efterladt plads til flere forstærkninger frem mod holdets første hjemmekamp på Viborg Stadion 22. oktober.

  28. september 2015, 14:35

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere
Indtast klubbens navn eller en del af navnet
Udvidet kampsøgning
Livescore søgning