Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Sidste spillere på plads til Sydkorea

  OL-FORBEREDELSE: Niels Frederiksen satte onsdag navne på de sidste spillere, der deltager i Danmarks OL-forberedelsesturnering i Korea i den kommende uge. Frederik Børsting, Martin Vingaard, Nicolai Brock-Madsen, Patrick Da Silva og Robert Skov tager med til Korea.

  25. maj 2016, 13:06
 • Fischer kårer landsholdets mest mobilafhængige

  Schöne stiller spørgsmålene, og Fischer leverer svarene i dette interview, hvor du blandt andet får svar på, hvem der er mest afhængig af mobiltelefonen, og hvem der har mest temperament.

  25. maj 2016, 09:21
 • Vi gør det godt, men kan gøre det endnu bedre!

  TALENTUDVIKLING: Repræsentanter fra AaB, F.C. København og FC Nordsjælland er sammen med Frank Arnesen med i ny kommission, der skal udforme en ny national talentudviklingsstrategi. Første møde afholdes i dag.

  24. maj 2016, 07:41
 • Yussuf Poulsen klar til OL

  Den 21-årige danske angriber er nået til enighed med sin klub om deltagelse ved sommerens OL i Brasilien. Det betyder også, at Yussuf Poulsen alligevel ikke deltager på A-landsholdets tur til Japan i næste uge.

  23. maj 2016, 07:11
 • Grøn og hvid blev til guld i Hjørring

  Danmarks to bedste kvindemandskaber levede op til deres ry, og viste blændende top-fodbold i Nordjylland. For første gang i mange finaler mellem de to blev det Fortuna Hjørring, der kunne løfte pokalen efter noget af en kvindefight.

  21. maj 2016, 18:35
 • DBU-formand ser frem til UEFA-valg i september

  Jesper Møller ser frem til valget af ny UEFA præsident i september, så UEFA kan komme tilbage til arbejdet efter Michel Platinis suspendering i efteråret 2015

  19. maj 2016, 15:10
 • Fodbold Fitness for kvinder vinder frem

  Der er 150 Fodbold Fitness-hold for kvinder i Jylland.

  19. maj 2016, 10:34
 • Ny kvindeklub skal højne talentmasse på Fyn

  Fyns talentfulde pigefodboldspillere skal prioriteres i den nye kvindesatsning, Odense Q. I tider, hvor DBU har mere fokus end nogensinde før på ligestillingen i fodboldklubber, er Odense Q en vigtig satsning for kvindefodbolden, siger formand for pige- og kvindefodbold i DBU.

  19. maj 2016, 09:06
 • Fodbold Fitness rammer danskernes idrætsvaner

  Fodbold Fitness bygger på nogle tendenser i danskernes idrætsvaner, hvor sundhed og fleksibilitet er en vigtig faktor, mens klubberne oplever, at konceptet bidrager positivt til klubmiljø, sociale aktiviteter og medlemstal. Det er nogle af konklusionerne i Søren Bennikes ph.d.-afhandling "Fodbold Fitness - implementeringen af en ny fodboldkultur."

  18. maj 2016, 14:30
 • Gigantindernes kamp venter i Vendsyssel

  Overlegne i den danske liga og i Pokalturneringen. Det er svært at forestille sig andre finalister til årets Pokalfinale end Fortuna Hjørring og Brøndby IF, som kan opleves direkte på DR3 på lørdag klokken 16.00. Her kan du blive lidt klogere på fighten mellem de to, der aldrig helt synes at drosle af.

  18. maj 2016, 14:26

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere