Kursen sættes mod Schweiz

Erfaring og solide præstatiponer skal lægge fundamentet til en succesfuld dansk EM-kvalifikation.

I hvert fald når man ser listen af landsholdsspillere, der i næste uge tager til Schweiz for at være med til at sikre Danmark avancement i EM-kvalifikationen.

”De spillere, der er med, har præsteret i en længere periode – senest mod Sverige, hvor vi spillede en god og lærerig kamp. Det er også de spillere, som vi tror på fremadrettet efter EM - kvalifikationen. Kombinationen af gamle og unge er rigtig godt velbalanceret, og selve ånden i truppen er meget ungt, men med en god solid rutine,” lyder det fra landstræner Aroldo Strack om sin trup.

Og træneren ser også frem til EM-kvalifikationen med stor spænding efter en flot ’generalprøve mod Sverige i sidste uge:

"Det var en rigtig god kamp, hvor vi helt sikkert blev klogere på, hvordan vi skal spille og organisere os, når modstanderen presser højt på banen. En super vigtig erfaring at få frem mod den kommende EM-kvalifikation. Kampen er kun med til at give os en 100 procent tro på at vi kan være med på lige fod som de modstandere vi skal møde i Schweiz,” sagde han dengang efter kampen. 

Den sidste spiller udtages efterfølgende. Holdet rejser den 22. til Schweiz, hvor første kamp mod Albanien har kick off den 23. januar kl. 17.45 lokal tid.

Se programmet her
Læs mere om UEFA Futsal EURO her


Truppen

Af: Pia Schou Nielsen - 17. januar 2013, 10:46

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første