Årets Superligaspiller 2014
Årets Superligaspiller 2014 - nominerede:

Rasmus Wûrtz, AaB.
Rasmus har i 2014 fået en renæssance af de helt store. Han fremstår som én af de helt store spillere på AaB’s hold, der endte som både mestre og pokalvindere. Rasmus overkommer mere end de fleste på en fodboldbane. Han er stærk i pres- og erobringspillet og løber i alle kampe mere end de fleste. Rasmus dirigerer meget med sine medspillere, og er en af de absolutte ledere på banen. Fik i 2014 også come back i A-landsholdstruppen.

Nicolai Larsen, AaB
Nicolaj fik i 2014 sit helt store gennembrud i Superligaen. Uden en god målmand vinder intet hold titler. AaB har en god målmand – og AaB vandt både mesterskab og pokalturnering. Også i de europæiske kampe i Euro League har Nicolaj været kampafgørende. Hans styrker er reaktionshurtighed og mod – og udvikler sig i øvrigt meget fra sæson til sæson.

Pione Sisto, FC Midtjylland - VINDER
Pione, som netop er fyldt 20 år, debuterede på FCM´s Superligahold som 17-årig og var i 2014 en af de mest fremtrædende på FCM´s tophold – måske endda den mest fremtrædende. Pione Sisto er teknisk fremragende, hurtig i spilopfattelsen og en markant mellemrums- og gennembrudspiller. I januar 2015 fik Pione sit danske pas og blev udtaget til det danske U21-holds træningstur til Tyrkiet.

Pierre Bengtsson, FC København (Mainz 05).
Var i 2014 én af FCK´s bedste og mest stabile spillere – altid på højt niveau. Pierre spiller med stor ro og autoritet i sit spil. Han er pasningsstærk og deltager meget i det opbyggende spil. Samtidig er han altid en stærk gennembrudspiller på venstre flanke – oftest med farlige indlæg eller chanceskabende afleveringer. Han skiftede i januar til tyske Mainz 05.
Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første