Sådan spiller du

Børnefodbold

FodboldTøzer

            

"FodboldTøzer" er bladet til dig, der elsker fodbold og gerne vil læse mere om dét, dine idoler og om de fodboldaktiviteter, der laves for piger rundt omkring i landet.

"FodboldTøzer" er også et blad for klubber, der ønsker at rekruttere nye piger til klubben eller bare gerne vil glæde de fodboldpiger, der allerede er.

"FodboldTøzer" henvender sig til piger mellem syv og 12 år.

Bestil "FodboldTøzer" i trykt udgave til din klub her.

Læs FodboldTøzer 2014.

Læs FodboldTøzer 2013.

Læs FodboldTøzer 2012.

Læs FodboldTøzer 2011.

Læs FodboldTøzer 2010.

Læs FodboldTøzer 2009.


FodboldTøzer 2015

To blade i et! I "FodboldTøzer 2015" kan du læse alt om pigefodbold!

I dette års udgave af FodboldTøzer har vi skruet op for kendis-faktoren. Vi kommer helt tæt på Melina, der i foråret vandt Voice Junior, Popstars-dommer og tidligere model Christiane Schaumburg-Müller O´Connor, og så har vi et stort interview med kendis-brødrene Christian og Johannes Nørgaard, der har indtaget hver deres store scene – Christian på fodboldscenen med det danske U21-landshold og Johannes i X Factor.

I bladet er der også mulighed for at stifte bekendtskab med fodbold-tvillingerne Karen og Sara fra U16-landsholdet, der er meget ens – undtagen på fodboldbanen. På det danske A-landshold afslører Christian Eriksen og Nicolai Boilesen de bedste historier fra landsholdslejren – og hinandens bedste og værste sider. De er nemlig rigtig tætte venner.

Sidst men ikke mindst afslører Caroline Wozniacki, at hun faktisk er rigtig gode venner med specielt én landsholdsspiller – og at hun støtter Liverpool over alle andre hold.

Bladet indeholder også som altid tegneserien ´Carolinas Verden”.

"FodboldTøzer" er de seneste ni år blevet distribueret gennem pigeraketten, de seneste seks år gennem pigebladet ”Olivia” og de seneste fem år ligeledes igennem landets fodboldklubber.

"FodboldTøzer 2014" har et oplag på 58.000 eksemplarer.

”Fodboldtøzer” til rekruttering:

Bladet kan benyttes til flere ting. Du kan enten bestille det enkeltvis som privat person eller måske som klub ønske at glæde pigerne, der spiller hos jer, med et blad om deres verden.

”FodboldTøzer” kan også benyttes til information om pigefodbolden i nærområdet ved forskellige lejligheder, samt til rekruttering af nye piger til klubben. Vores erfaring er, at flere klubber benytter bladet til at uddele til piger i målgruppen med et ”Invitation til træning”-kort eller en flyer, I selv laver, der byder dem velkomne i klubben. Bladene kan uddeles på skoler – måske via piger der allerede spiller i klubben, på ”gå-gaden”, til byfesten, lørdag i storcenteret, ved stævner, åbent hus i klubben eller ved en helt syvende lejlighed.

”Invitation til træning”-postkort kan rekvireres ved henvendelse til og koster 1,- kr. stk.

Se postkortet her.

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: