IT-cover

IT-tilbud

Klub-CMS

For mindre end 310 kroner om måneden tilbyder DBU et dynamisk og brugervenligt hjemmesidesystem med fuld integration til DBU's øvrige systemer.
Hjemmesiden er et uundværligt redskab til kommunikationen mellem klubben og dens medlemmer. Det ved vi i DBU og for at understøtte det tilbyder DBU et moderne hjemmesidesystem som er integreret ind i mange af DBUs øvrige systemer som KampKlar og KlubOffice og derved fødes med data helt automatisk. 

400 klubber kan ikke tage fejl
Mere end 400 klubber bruger i dag Klub-CMS og det giver en unik mulighed for at indsamle erfaringer som bruges i den løbende udvikling af Klub-CMS. En anden sidegevinst er at klubberne som bruger Klub-CMS vidensdeler i en ERFA-gruppe på Facebook. Med klub-CMS bliver I som klub aldrig efterladt hvis den ansvarlige stopper i klubben. Udover support kan I bestillet et Klub-CMS klubkursus som tager udgangspunkt i jeres behov hvad enten der er tale om en helt ny Klub-CMS hjemmeside eller en eksisterende.


Det får du med det nye Klub-CMS: 
  • En hjemmeside der automatisk tilpasser sig brugerens enhed (mobil, tablet, PC)
  • Live-score på alle klubbens hold
  • Integration til andre DBU-systemer fx. KampKlar
  • Stillinger og resultater opdateres automatisk
  • En hjemmeside udviklet i samarbejde med klubberne
Klub-CMS koster kun 3690,- kr om året.


Vil du vide mere omkring det nye Klub-CMS?

Vil du orienteres om udvikling af nye tiltag og funktioner? – så kig med på vores side på Facebook.

Du kan også blive inspireret af hvordan andre klubber arbejder med Klub-CMS. Vi har samlet en række eksempler, som viser nogle af de mange muligheder.