IT-cover

IT-tilbud

Fodbold app'en - tættere på banen!

DBU og lokalunionernes fælles app til smartphones og tablets er din genvej til alle danske fodboldkampe - og meget mere. Nu downloadet af mere end 400.000 brugere!
Fodbold app

(hvis du søger i App Store eller Google Play, så er navnet på app'en blot "Fodbold").

Fodbold skal spilles/opleves/ses/leges ude i marken. På banerne, på stadions, på gader, i sandet på stranden, i skolegården, i haller og masser af andre steder. Fælles for disse er at de er væk fra vores normale base. Det betyder også at vores behov for information og kommunikation ændrer sig. Når vi forlader hjemmet, studiet eller arbejdspladsen, bevæger vi os væk fra den bærbare eller stationære PC, og over på vores smartphone!

Med Fodbold app'en har du overblikket over alle danske kampe med dig i lommen - og meget mere!

Indholdsoversigt

Gratis  Abonnement 
Kampprogrammer, stillinger og resultater for ALLE rækker i landet     x Nyheder - personlig nyhedsstrøm     x
 Nyhedsnotifikationer     x  
 Værktøjskassen - mulighed for at indberette resultatet for en kamp x  
 Mine hold - genveje til ubegrænset antal favorithold/puljer             x
 Mine hold - ubegrænset antal hold og typer af notifikationer

x

 Spillesteder - se kampe på et anlæg      x  
 Find vej til kampene - kort og rutevejledning  x  
 KampKlar integration - træner, spiller eller forældre      x  
 Elektroniske holdkort  x  
 Kampe nær mig - GPS styret funktion til overblik over kampe i nærheden             x
 Mulighed for at fravælge reklamer   x
 Livescore indberetning x  
 Øvelsesbanken til børnefodbold      x  


App’en er gratis at downloade og langt størsteparten af funktionerne er gratis at benytte (se ovenfor). Ønsker du at gøre brug af ekstra funktionerne, kan du tegne et abonnement, således

Google Play priser:

1 måned = 7 kroner

3 måneder = 13 kroner

6 måneder = 19 kroner*

Apple har hævet deres priser i App Store, således

1 måned = 8 kroner

3 måneder = 16 kroner

6 måneder = 25 kroner*

*) Kan købes via KlubOffice til reduceret pris - se her

Ved download af app'en får du 60 dages frit abonnement, så du kan se om det er noget for dig.

De midler som genereres via abonnementer bliver i øvrigt ubeskåret brugt til den løbende udvikling af app'en, så vi kan bringe endnu flere nyttige og brugbare funktioner frem til fodboldfamiliens mobile platform.

Også på tablets
Fodbold app'en fint anvendes på Ipads/Android tablets, men den er ikke optimeret til tabletskærmens dimensioner. Dermed skal du - når du søger efter app'en i f.eks. App Store - søge efter apps til Iphone og ikke til Ipads.

Mød os på de sociale medier
Vil du være med til at præge udviklingen på app’en eller bare holde dig orienteret om udviklingen generelt, så følg os på de sociale medier.

Vi glæder os over at være en del af mange fodboldglade brugeres mobile hverdag! Må vi også være en del af din?! Scan koderne øverst eller gå direkte i App Store eller Google Play og søg blot efter "Fodbold", som er navnet på app'en.

 


Senest opdateret 04. februar 2016, 12:42

Skriv kommentar (Kræver login)

93 Kommentarer:

 • @Thomas
  Vi har valgt strategisk ikke at køre med et mobilsite, men udvikle native apps i stedet (ligesom stort set alle andre), da 1) det giver større mulighed for at anvende telefonens mange funktioner og 2) giver en langt bedre oplevelse for brugerne. Set over de seneste 3-4 år har Windows platformen ligget stabilt på ca. 2,5% af brugerne. Dvs. at vi med strategien om native apps giver ca. 97% af brugerne en rigtig god oplevelse. "Mest værdi for flest", kan man også sige.

  I den perfekte verden, hvor alting var gratis, kunne vi formentlig gøre 100% tilfredse, men sådan er det jo ikke i virkelighedens verden. Så vi må prioritere tingene, og det gør vi sammen med brugerne (som er repræsenteret i vores superbrugergrupper).

  På Mit DBU (login her på web) kan man løse mange af de samme ting, som man kan finde i app'en (holdkort, indberetning af resultat m.v.). Det er ikke en perfekt mobilvenlig oplevelse, men det kan lade sig gøre.

  Et mobilsite har i øvrigt også sine udfordringer med forskellige browsere, versioner osv. Så heller ikke dér vil alle få den oplevelse de ønsker.

  Nu vil jeg ikke slutte af med at sige "jeg har noteret mig dine betragtninger" (også selv om jeg i virkeligheden har!), men så i stedet ønske dig en god Kr. Himmelfarts dag.
  05. maj 2016, 19:22    
  Heidi Lüthje
 • @Heidi
  "Det er økonomisk meget omkostningstungt at udvikle til tre forskellige platforme" - ked af at sige det, men det er noget notorisk sludder. Som tidligere skrevet ville et mobilt venligt web interface være en midlertidig løsning, som er commodity i web udvikling - I bør lige vende skråen i stedet for helt ureflekteret blot gentage jeres fejlslutninger omkring app og webudvikling - det klæder ikke HELE Danmarks fodboldforbund.
  05. maj 2016, 10:18    
  Thomas Dalager
 • "Men igen - tak for dit inspark, som vi opfatter meget positivt." - have a nice day ! Bliver arrogancen større ?
  I kunne som minimum have et mobilvenligt web interface - en del af noget større var det vist ! #StramOp !
  05. maj 2016, 10:11    
  Thomas Dalager
 • @Jesper,

  Lyder godt hvis I skal til bruge KampKlar.
  KampKlar er gratis for klubben/spillere og forældre, så for at svarer samlet på 2) og 3) så kræver det ikke abonnement for at bruge disse funktioner.
  Omrkring 1) og 4) så kræver det et login for at få adgang til KampKlar. Alle spiller i klubben har fået tilsendt brugernavn og adgangskode. Klubben kan dog sagtens gensende via deres KlubOffice og du kan som træner gøre det samme via KampKlar.
  /Morten
  27. april 2016, 14:38    
  Morten Holst
 • Hej. Hvis man på en årgang skal i gang med at bruge systemet til at indkalde spillere til kampe, mv., hvad kræver det så fra de enkelte spillere/forældre?

  1) Skal man have personligt login?
  2) Får man push-notifikationer om kampe, opgaver mv, selvom man ikke har abonnement, men kun bruger den gratis version?
  3) Hvis ens barn er på et hold, optræder dette hold så automatisk som et "Mine Hold" selvom man ikke har abonnementsversionen?
  4) Hvordan bliver de enkelte forældre/spillere meddelt deres login?

  Mvh

  Jesper Grode
  27. april 2016, 14:22    
  Jesper Grode
Vis alle kommentarer