Klubservice

Del
Del

Om KlubOffice

0 anbefalinger
Et tilbud til danske fodboldklubber...
Invitation til Webinar omkring KlubOffice.
Navn Dato       Tilmeldelse/optagelse
Hvad kan KlubOffice bruges til i DIN klub?
Webinaret er et online seminar på internettet - hvor du sidder bag din PC/Mac og følger med en live præsentation fra DBU.
Afholdt klik her (for video)
KlubOffice er et tilbud til danske fodboldklubber og indeholder et omfattende medlemssystem med et integreret økonomimodul lavet med primært sigte på fodboldklubber. I systemet ligger også flere muligheder for let at klare den daglige turneringsadministration.

Derudover er der en tæt integration til DBUs og lokalunionernes egen database, hvorfra der leveres en lang række informationer om klubben til KlubOffice - og det er muligt at rette klub- og persondata, så det slår igennem i alle DBUs systemer.

Gratis at benytte

Systemet er gratis at benytte, og alle landets klubber har en adgang og kan oprette alle de klubpersoner som brugere, som de måtte ønske.

Kurser og support 

Der er både telefon og email-support på systemet. Der bliver ligeledes landet over med jævne mellemrum afviklet kurser, og det er også muligt at bestille et klubbesøg fra én af de fire tilknyttede supportere. Læs mere om kurser her.

Udvikling

Der bliver løbende udviklet nye funktioner til KlubOffice og på denne side vises lidt af hvad der udvikles på for tiden.

Log ind

Når man har adgang til KlubOffice, logger man ind via DBUnet, hvor KlubOffice så ligger under Mine systemer til venstre, hvor ens øvrige DBU-systemer også ligger.

Har du spørgsmål, kan disse sendes til

Se vores informationsvideo om kluboffice og klubcms her!

Rigtig god fornøjelse
DBU
 

Skriv kommentar (Kræver login)

7 Kommentarer:

 • Hej Lenette.

  Enig - men KlubOffice er desværre programmeret på en lidt ældre teknologi - som har problemer med en iPad.

  Det er noget vi er opmærksomme på og kigge på en evt. løsning.

  Vi har dog en del andre ønsker - som skal laves først.

  /Brian
  11. marts 2014, 10:31    
  Brian Reimer
 • Det ville også være fedt hvis man kunne komme på kluboffice via sin iPad!! Det er en OMMER, når det kun virker fra en pc!!
  10. marts 2014, 22:51    
  Lenette Gjelstrup Carlsen
 • @Jan Holmgren

  Når du søger i App Store via din Ipad, vil den som udgangspunkt søge efter deciderede Ipad apps. Du skal lige vælge "Iphone apps" i stedet, så kan du finde "Fodbold" som vores app hedder.

  05. marts 2014, 08:50    
  Heidi Lüthje
 • @Henrik Fydensbjerg

  Står lige oppe disse kommentarer - afsnittet "Log ind". Hvis din klub har givet dig rettigheder til det, logger du ind via www.dbunet.dk

  05. marts 2014, 08:48    
  Heidi Lüthje
 • Jeg kan ikke få App til indberetninger af resultater ned på min IPad. Dukker ikke op, når jeg søger på "Fodbold", som angivet i mail, jeg har fået fra DBU. Har tidligere haft denne App på min IPad.

  Jan H.
  04. marts 2014, 23:09    
  Jan Holmgren
Vis alle kommentarer


 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook