Klubservice

Klubservice

Tilladelser og formularer

Trænerkontrakt, spillercertifikater og tilladelser til at spille i udlandet. Download her.
I kamp om bolden


 Spillererklæring
 

Til foråret 2016 gælder, at spillere der senest har spillet for en anden klub i foråret 2014 eller tidligere, ved sin underskrift – f.eks. på en spillererklæring – skal afgive en erklæring om ikke at have spillet turneringskampe for andre DBU-klubber og ikke at være i kontingentrestance hos andre DBU-klubber for indeværende samt nærmest forudgående turneringsår.
For ikke-myndige spillere afgiver forælder/værge denne erklæring – og den nye moderklub skal opbevare erklæringen og på forlangende kunne fremvise den for Lokalunionen.
Spillererklæringen skal IKKE indsendes og godkendes hos lokalunionen.
   
Spillercertifikat
Til foråret 2016 gælder, at der skal udfærdiges et elektronisk DBU spillercertifikat ved klubskifte, hvis spilleren har spillet i en anden klub i efteråret 2014 eller senere.
Hvis en spiller i dette eller det sidst forudgående turneringsår har deltaget i turneringskamp for en klub under en af DBU's Lokalunioner og nu vil skifte til at spille kampe for en anden klub under en af DBU's Lokalunioner som sin nye moderklub, skal denne nye moderklub via KlubOffice rekvirere spillerens DBU-spillercertifikat hos den afgivende klub. Først når spillercertifikatet er modtaget i den nye moderklub, kan spilleren deltage i kampe for sin ny moderklub under forudsætning af at pågældende er registreret og godkendt af lokalunionen. Se guide til indhentning af certifikat her.
 
 Futsal Spillererklæring  Det er tilladt at benytte spillere fra andre fodboldklubber i futsalligaen under forudsætning af, at skriftlig accept foreligger fra fodboldklubben, hvor spillercertifikatet er hjemmehørende og at spilleren er medlem af begge klubber. Accepten skal foreligge og indsendes til administrator inden spilleren spiller første kamp for klubben, dog senest d. 31. december.
 
Spilletilladelser fra udlandet 
 
Udenlandske aktører i Danmark
 
Ansøgning om kampe mod udenlandske hold
 
Børneattester
 
  Trænerkontrakt - ulønnet
 
  Trænerkontrakt - lønnet red. 5/8-15 (IT)

Skriv kommentar (Kræver login)

12 Kommentarer:

 • Hej Mickey,

  Din "nye klub" i Aalborg skal sende en ansøgning til DBU Jyllands disciplinærudvalg om dispensation fra klubskiftereglerne og de skal medsende en "anbefaling" fra den københavnske klub.

  Disciplinærudvalget vil herefter tage stilling til ansøgningen.
  21. september 2015, 10:36    
  olefrandsen
 • Hej DBU,

  Jeg stå i den situation at jeg har spillet en kamp i serie 1 i KBU Regi her i efteråret.

  Jeg fik efterfølgende afvide at jeg var optaget på mit videregående studie i Aalborg. Grundet dette er jeg flytte til Aalborg og ønsker nu at starte op her.

  Er jeg låst i resten af efteråret og kan derfor ikke spille for en klub i JBU regi, eller har jeg mulighed for at få dispensation for dette, da det er 2 forskellige forbund jeg har spillet under og det kun er 1 kamp ?

  Mit spørgsmål kommer af, at jeg har hørt rygter om dette, i så fald hvordan er proceduren herfra ?
  19. september 2015, 13:07    
  Mickey Pedersen
 • glemte lige og nævne at der ikke er U 13 i den klub han kommer fra ej heller U 14.
  15. september 2015, 17:29    
  Fina
 • Hej
  Vi har i vores klub en spiller der gerne vil spille for os hvis han må, han er U 13 spiller men der hvor han kommer fra har han prøvet U 15 i to kampe, hvilket var en for stor mundfuld. Må han melde sig ind hos os og spille U 13, og kan hans certifikat overføres. Begge klubber ligger under DBUFYN !
  Finn
  15. september 2015, 17:28    
  Fina
 • Hej
  Nej, det må de ikke.
  Hvis de skal benyttes fleksibelt, skal seniorholdet være højere rangeret og det er Serie 5 ikke:
  http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/dbu_jylland_turneringer/11-mands_turnering/ForKampfordelere/Fleksibilitetsregler
  09. september 2015, 09:02    
  Inge Lund-Nielsen
Vis alle kommentarer