Klubservice

Klubservice

DBU's Ungdomsfond af 18. maj 1964

DBU's Ungdomsfond af 18. maj 1964 er en god mulighed for klubben til at søge økonomisk støtte til klubbens ungdomsarbejde med U/13-U19 holdene.

 DBU er pt. ved at opdatere ansøgningsproceduren til DBU´s Ungdomsfond, og det forventes, at næste ansøgningsrunde åbner primo januar 2017.

Ansøgninger

Ansøgningen foregår elektronisk og fondens bestyrelse behandler de indsendte ansøgninger umiddelbart efter ansøgningsfristen. Navnene på de klubber, der tildeles tilskud i 2016 findes her.

Der kan kun indsendes ét ansøgningsskema fra hver klub. Derfor skal klubben foretage en intern prioritering af egne ønsker og herefter udarbejde én ansøgning omhandlende ét arrangement.
Klubber, der tidligere har modtaget tilskud, skal ikke forvente at komme i betragtning til ny støtte før mindst fem år senere.

Fondens formål
Rejse og ophold for ungdomshold.
Fondens formål er at opmuntre arbejdet med ungdomshold. Tilskud kan typisk søges til gennemførelse af og deltagelse i ungdomsturneringer i ind- og udland, til ophold for ungdomshold på idrætsskoler eller lignende. 
Fonden bestyres af en bestyrelse på tre medlemmer nedsat af DBU´s bestyrelse. Bestyrelsen består af Mette Bach Kjær, Benny Olsen og Bjarne Christensen. 

Skriv kommentar (Kræver login)

2 Kommentarer:

 • Hej, hvornår er der ansøgningsfrist hvis man gerne vil i betragtning i 2017?
  Mvh Lasse R.
  16. november 2016, 16:48    
  Lasse Ravnsbæk
 • Hej, hvornår er der ansøgningsfrist hvis man gerne vil i betragtning i 2017?
  Mvh Lasse R.
  15. november 2016, 20:30    
  Lasse Ravnsbæk