Klubservice

Klubservice

Lokale- og anlægsfonden

Lokale- & Anlægsfondens skaber flere og bedre fritidsfaciliteter. 

Fonden udvikler og støtter de fysiske rammer til idræts-, kultur- og fritidslivet med henblik på både nutidens og fremtidens behov. 

Klublokale- og Værestedspuljen øger antallet af klublokaler og væresteder og giver det frivillige arbejde flere udfoldelsesmuligheder.

DBU's samarbejdspartner og leverandør af multibaner, UNO Koncept A/S, har udarbejdet tre forskellige løsningsmodeller på baggrund af LOA-fondens krav til multibaner.

De tre multibaner opfylder kriterierne for at modtage støtte og er således en stor hjælp til klubber, der ønsker at anlægge en multifunktionel minibane med støtte. Se UNO's kreative og funktionelle bud her.

Vi gør opmærksom på, at fondsstøtte fra Lokale og Anlægsfonden kræver, at anlægget er unikt. Anlæggene kan tilpasses, udvides og ændres helt efter klubbens ønsker og behov, og UNO hjælper gerne med at gøre multibanen til et unikt og enestående anlæg. 

Kontakt Jacob Winther, banekonsulent ved UNO Koncept A/S, på  eller 2311 2122, hvis du ønsker mere information om mulighederne.


Eksempel på UNO-multibane, der lever op til LOA-fondens kriterier for støtte.


Læs mere om fondens støttemuligheder her

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: