IT-cover

IT-tilbud

Priser

I forbindelse med at kunne benytte Klub-CMS er der 2 typer obligatoriske udgifter: brug af systemet og domæne (inkl. mail-/webhotel).  Priserne nedenfor er baseret på brug af One.com i forbindelse med domæne og mail-/webhotel. Læs mere om disse ting her.


Billigt det første år - og de næste
Selve brugen af systemet tilbydes af DBU gratis det første måned - sådan så I lige kan se og teste før I tager den endelige beslutning. 

Da domæne er essentielt, skal man dog ved bestillingen også tage stilling til, om man vil købe et nyt eller beholde ét, man har i forvejen. Hvis man bestiller et nyt, betaler man for det med det samme, men man kan bruge domænet inkl. mail-/webhotel alligevel, hvis man efter de 3 måneder skulle vælge en anden løsning end Klub-CMS.

Den årlige pris for brug af Klub-CMS er kr. 3.500,- inkl. moms.*

Klubber som skifter fra det nuværende Klub-CMS til det nye Klub-CMS vil blive faktureret differencen mellem de 2 systemer - for de resterende måneder af året - det år de skifter.

Afregningen sker via den faste faktura til klubben og bliver udsendt hvert år i januar måned. Det vil sige - at hvis I har bestilt Klub-CMS i april - så vil I til januar blive faktureret for de resterende måneder (minus det gratis måned).

Dertil skal evt. lægges udgifter til domæne og mail-/webhotel. Prisen for oprettelsen af dette er kr. 322,50 inkl. moms. Dette beløb inkluderer:

  • Et oprettelsesgebyr
  • 1. års webhotel
  • 1. års dk-domæne+oprettelse (har man et domæne i forvejen, som man bare vil have flyttet, er prisen kr. 272,50 inkl. moms).

Efter det første år er den årlige pris for domæne kr. 50,- og for webhotel 135,- (begge beløb inkl. moms).

Brugen af Klub-CMS koster altså inkl. al oprettelse lidt under kr. 3.700 pr. år. Man vil dog første år både få gratisperioden og kun skulle betale den forholdsmæssige del af de kr. 3.500, som resten af betalingsåret udgør. 

Betalingen for Klub-CMS bliver benyttet til at sikre drift, support og videreudvikling af systemet fremadrettet.

* Priserne er tilrette efter det nye Klub-CMS


OBS: Disse priser er til det nye Klub-CMS og klubber som bliver på det gamle system - vil selvfølgeligt stadigvæk blive opkrævet beløbet for dette system.

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: