IT Klubpakken

Vi har fået 50.000 kr. mere i klubkassen sammenlignet med sidste år efter vi er begyndt at bruge IT Klubpakken BI Fodbold

hvordan kommer vi i gang? 

Vi har skræddersyet et program til jer, så hele klubben kan komme godt i gang med IT Klubpakken. En DBU-instruktør kommer ud til jer, og hjælper med at sætte hele klubben op til at bruge de systemer, der er relevante for den enkelte træner, kasserer eller webmaster. 
I kan med andre ord få hele klubben samlet i ét system på kun få aftener. 

Alle kurser i Klubbens IT-værktøjer er lige nu - med undtagelse af Klub-CMS - gratis. 

Læs mere om IT-kurserne her. 

 

IT Klubpakken hjælper hver dag flere hundrede tusinde mennesker i fodbolddanmark med alt fra kontingentbetaling til livescore og klubhjemmesider.

KlubOffice, KampKlar, Klub-CMS og Fodbold app’en er de digitale redskaber, du har brug for - uanset om du er spiller, træner, leder, fan – eller noget helt femte. Systemerne spiller sammen - derfor skal du kun opdatere ét sted. Hele pakken er - med undtagelse af Klub-CMS - dækket af din klubs årlige IT-bidrag. 

IT Klubpakken er din og hele klubbens digitale hverdag. 

NYHED! Klubaktiviteter med online betaling 

Nu kan dine medlemmer tilmelde sig og betale for klubbens aktiviteter, direkte fra Fodbold app'en - og klubben kan administrere deltagere, betalinger og bogføring fra KlubOffice. 

Se hvordan du og din klub kan få gavn af 'Klubaktiviteter' her.