Billetsalg

Del
Del

Børnetribunen

0 anbefalinger
DBU's landsholdsklub tilbyder medlemmer af klubben forkøbsret på op til 100 billetter til landskampe i Parken.

Børnetribunen er et specielt afsnit for børn til og med 14 år, hvor Landsholdsklubbens medlemmer kan søge om at komme i betragtning til forkøbsret på op til 100 billetter til landskampe i Parken. Man kan maksimum søge om fire billetter per medlem.

For at sikre at afsnittet primært bliver befolket med børn og unge, har vi sat en aldersgrænse på 14 år. Bestillingerne kan enten være tre børn og unge op til 14 år sammen med én voksen eller to børn og unge op til 14 år sammen med to voksne.

Børnetribunen er placeret på langsiden C14 tæt på det tribuneafsnit, hvor fangrupperne Danske Fodboldfans og De Danske Roligans sidder, hvilket er en garanti for rigtig god stemning under kampene. Børnetribunen er, i modsætning til resten af stadion, røgfri zone.

Hvis familier med flere voksne end børn ønsker at overvære en landskamp sammen, henviser vi til alle øvrige tilskuerafsnit. Priserne med rabat til børn og unge under 16 år er ens på alle tilskuerafsnit.

Læs mere om børnetribunen på Landsholdsklubben.

Det er gratis at være medlem af Landsholdsklubben.

Som medlem af Landsholdsklubben kan du desuden deltage i konkurrencer med fede præmier, stiller landsholdsspillerne spørgsmål, læse deres blogs fra landsholdslejren, se unikt web tv og meget mere.

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook