Billetsalg

Børnetribunen

DBU's landsholdsklub tilbyder medlemmer af klubben forkøbsret på op til 100 billetter til landskampe i Parken.

Børnetribunen er et specielt afsnit for børn til og med 14 år, hvor Landsholdsklubbens medlemmer kan søge om at komme i betragtning til forkøbsret på op til 100 billetter til landskampe i Parken. Man kan maksimum søge om fire billetter per medlem.

For at sikre at afsnittet primært bliver befolket med børn og unge, har vi sat en aldersgrænse på 14 år. Bestillingerne kan enten være tre børn og unge op til 14 år sammen med én voksen eller to børn og unge op til 14 år sammen med to voksne.

Børnetribunen er placeret på langsiden C14 tæt på det tribuneafsnit, hvor fangrupperne Danske Fodboldfans og De Danske Roligans sidder, hvilket er en garanti for rigtig god stemning under kampene. Børnetribunen er, i modsætning til resten af stadion, røgfri zone.

Hvis familier med flere voksne end børn ønsker at overvære en landskamp sammen, henviser vi til alle øvrige tilskuerafsnit. Priserne med rabat til børn og unge under 16 år er ens på alle tilskuerafsnit.

Læs mere om børnetribunen på Landsholdsklubben.

Det er gratis at være medlem af Landsholdsklubben.

Som medlem af Landsholdsklubben kan du desuden deltage i konkurrencer med fede præmier, stiller landsholdsspillerne spørgsmål, læse deres blogs fra landsholdslejren, se unikt web tv og meget mere.

Skriv kommentar (Kræver login)

8 Kommentarer:

 • Hej Sigurdsen

  Ja, der er desværre ikke flere billetter til Børnetribunen.

  Vi anbefaler C14 til familier med børn :-)
  11. august 2014, 12:56    
  Landsholdets Fanklub
 • Skal det forståes således at det ikke er muligt at købe billet til børnetribunen ? Hvis ikke man vinder lodtrækningen ? Hvis ja Hvor anbefaler i så man køber billet til en voksen med 7 årig dreng ??
  10. august 2014, 22:43    
  sigurdsen
 • Hej Jonas.

  Der var ansøgningsfrist den 24. juni, og vinderne fik besked den 25. juni. Alle, som havde søgt, fik det antal billetter, de havde søgt om. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til landsholdsklubben@dbu.dk.
  01. juli 2014, 10:26    
  Landsholdets Fanklub
 • Hvornår bliver det afgjort om man har vundet forkøbsret til DK-Armenien?
  30. juni 2014, 21:55    
  Jonas Nowak Jørgensen
 • Tak for din kommentar.

  Vi er meget opmærksomme på den problemstilling, du beskriver. Derfor trækker vi altid lod inden billetsalgsstart til kampe med en stor efterspørgsel på billetter. Vi er dog også nødt til at være opmærksomme på, at vi kan ende med at være for tidligt ude med Børnetribunen forstået på den måde, at folk endnu ikke har taget stilling til, om de vil se kampen. Og det har den konsekvens, at vi har få ansøgere men til gengæld modtager mange henvendelser fra interesserede efter lodtrækningen.

  I øvrigt så oplever vi aldrig en større efterspørgsel på billetterne til Børnetribunen end de pladser, vi har reserveret. Det er netop derfor, at vi har lagt os fast på at reservere 100 billetter, da det indtil videre ikke har været nødvendigt med flere pladser.
  19. juni 2014, 11:17    
  Ukendt bruger
Vis alle kommentarer


 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook