Info til Irland away

Dublin Billede

(18/11 2019 - UDSOLGT)

Så er vi der igen! Endnu en afgørende kamp i Dublin i november måned, om at komme med til en slutrunde.  Den 18. november spiller vi vores sidste EM-kvalifikationskamp. Det er mod Irland på det flotte Aviva Stadium.
Vi er 2670 danskere afsted, og kan med uafgjort eller sejr kvalificere os til EM på hjemmebane.
Vi satser og krydser fingre for en gentagelse af den smukke aften i 2017.  Vi glæder os helt vildt meget!  

 

Fanzone
Vi har dansk fanzone på bar og klubben 'DICEY'S GARDEN'.

Det er samme sted som i 2017 til playoff-kampen. Diceys Garden er en af Dublins største klubber med plads til os alle. Klubben ligger i det festlige 'gå i byen'-kvarter omkring Camden Street. 

Fanzonen er præsenteret i samarbejde med fanfællesskabet Camp 92. I fanzonen på Dicey's, kan 
du ombytte den billet-voucher du har på din profil på billet.dbu.dk, til en fysisk kampbillet til stadion.
Du kan tyvstarte og allerede få ombyttet din billet allerede søndag den 17/11 fra klokken 15.30 til 17.30. På kampdagen starter fanzonen klokken 12.30. Du kan ombytte din billet indtil 17.30. 

På Diceys Garden sørger vi for merchandise-salg, en dansk DJ og fine priser på øl og sodavand. 

Det er ikke muligt at komme ind på Aviva Stadium, uden at du har fået ombyttet din voucher til billetter.  Du skal medbringe billedlegitimation (fx pas) ved billetombytningen med os.

Desuden vil vi arbejde på at organisere en samlet dansk fanmarch mod stadion et par timer før kampstart.

((Du kan følge vores fankoordinator på instagram ‘AndersHagen’ og/eller holde øje med Camp 92 og Danes Away på Facebook for mere information))

Dicey Camp 92

Stadion
Med omkring 50.000 grønne pladser bakker irene deres ‘Boys in Green’ højlydt op på Aviva Stadium. Irenes hjemmebane er nybygget fra 2010, og er opført samme sted, som det gamle legendariske Landsdowne Road Stadium.
Vi har fået 2670 danske pladser tildelt. De er alle bag det ene mål. Det er samme placering, som de sidste par gange vi har spillet der.
Der er bodsalg på stadion under tribunen hvor snacks og drikkevare kan købes. Alkohol må ikke medbringes på tribunen.  Adressen til stadion er Lansdowne Road, Dublin 4.

Aviva Stadium

Indgang:
Vores port til Aviva Stadium hedder 'Entrance I'. Vores sektioner er markeret i den sorte boks herunder. Vi skal gå ind via the 'red route' fra Bath Avenue. 
Stadion åbner kl. 18:15 lokal tid.

Map Aviva
Dublin Indgang

Transport:
Fra lufthavnen i Dublin er der omkring 13 kilometer til Aviva Stadium. 
Vi anbefaler at benytte et af de mange bus-selskaber, der tilbyder transport fra lufthavnen til Dublin centrum.  
Busserne holder lige uden for ankomsthallen ved lufthavnen, og koster cirka 15 euro for en returbillet. Læs mere her.

En taxatur fra lufthavnen til centrum koster i omegnen af 25-30 euro. 

Vi anbefaler at komme til stadion via fanmarchen. Der er også muligheder for at transportere sig via offentlig transport fra centrum til stadion. Det lokale togsystem hedder 'DART' og her anbefales det, at stå af på stationen 'Grand Central Dock'. 
OBS: Landsdowne Roade Station lige ved stadion er lukket mandag den 18/11, og kan derfor ikke bruges på kampdagen. Læs mere her.

Footer Hjemmeside 04102019