Landshold

Landshold

Indstilling årgang 2002

 

Pr. 1. juni 2015 er det muligt for alle landets klubber at indstille talentfulde piger årgang 2002 til U14 talenttræning.

De spillere, der bliver indstillet fra klubberne, vil blive tilbudt deltagelse i minimum én udtagelsessamling og ca. 120 spillere på landsbasis bliver tilbudt deltagelse i DBU U14 talenttræning i 2015/16.

Indstillingskriterier

DBU ønsker kun at give spillerne gode oplevelser i forbindelse med udtagelsessamlinger og talenttræning. Det er derfor vigtigt, at det er de rette og mest talentfulde spillere, der bliver indstillet.

Alle spillere der indstilles skal have en stor træningsiver og vilje til at lære. De skal have lyst til at træne min. 3 gange om ugen – også om vinteren - samt lave stabilitetsøvelser/skadesforbyggende træning.

De fodboldmæssige kvaliteter som DBU ønsker spillerne, der indstilles til U14 talenttræning, besidder, kan ses i det følgende:

Markspillere, der har en eller flere af følgende fodboldmæssige kvaliteter:

  • Er teknisk gode med bolden i pasninger, første berøring og driblinger
  • Er hurtige i tanke og opfattelse
  • Har en spidskompetence (ex. hurtig, skudstærk og målscorer)

Målvogtere, der har en eller flere af følgende fodboldmæssige kvaliteter:

  • Har indlevelse og engagement i kampe samt formår at kommunikere med markspillerne
  • Er gode til at redde afslutninger i kampe
  • Er modige og har vindermentalitet
  • Har god gribe- og kasteteknik samt kan spille med fødderne


Antal spillere, der kan indstilles

Det er kun muligt at tilmelde nedenstående antal spillere pr. klub. 

  • Højeste lokalunionsrække: Max. 5 markspillere og en målvogter.
  • Næsthøjeste lokalunionsrække: Max. 3 markspillere og en målvogter
  • Øvrige rækker: Max. 2 markspillere og en målvogter

Klubber, der har udfordringer med hvilke spillere de skal indstille eller med at holde sig inden for det tilladte antal spillere, bedes kontakte Talentudviklingskoordinator Thomas Jensen i løbet af foråret 2015.

Bemærk at alle klubber har mulighed for at indstille en målvogter. DBU har erfaret at mange af de dygtige målvogtere på landsholdene har været markspillere, da de var yngre. Klubberne må derfor gerne overveje om der evt. er en markspiller, der har potentiale til at blive en dygtig målvogter jf. ovenstående scouting kriterier. Er der klubber, der ønsker at indstille mere end en målvogter, bedes de kontakte Talentudviklingskoordinatoren.

Indstillingsprocedure

Pr. 1. juni 2015 er det muligt på denne side at hente de indstillingskemaer som klubberne skal benyttenår de skal indstille spillere til U14 talenttræning.

Talentfulde spillere fra andre årgange end årgang 2002

Det er kun tilladt at indstille spillere fra årgang 2002. Er der klubber, der ønsker vejledning omkring talentfulde spillere fra andre årgange end årgang 2002 bedes de kontakte Talentudviklingskoordinator Thomas Jensen på tlf.: 4326-2217 eller via e-mail tjen@dbu.dk.

Spørgsmål omkring talenttræning for piger kan rettes til Talentudviklingskoordinator Thomas Jensen på tlf.: 4326-2217 eller via e-mail tjen@dbu.dk.

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook