Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Kvist og Karlsen overrasker Sandholmlejren

  Landsholdene har fået ny sponsor og i stedet for at smide det gamle Adidas-tøj ud, går det til landets asylcentre. Se, hvordan det gik, da A-landsholdsspiller William Kvist og U19-landsholdsspiller Kamilla Karlsen i samarbejde med Røde Kors besøgte fodboldholdet i Sandholmlejren med fodboldtøj og bolde.

  23. august 2016, 10:00
 • Klubrådgivning fylder værktøjskassen op

  Overvejer din klub at satse på et udviklingsforløb med en klubrådgiver? Her kan du læse om de fordele, ledelsen i Glostrup FK har fået ud af konsulenthjælp fra DBU Sjælland. På få måneder har klubben organiseret sig bedre og mere effektivt, fortæller formand, Nikolaj Wulff-Hansen, der anbefaler andre klubber at gøre brug af ordningen.

  19. august 2016, 13:36
 • Slut på OL - fokus på EM

  U21-landstræner har netop udtaget den trup, der skal sikre Danmark to sejre over Wales og Rumænien og dermed muligheden for at kvalificere Danmark til EM med to kampe igen. De to unge talenter Rasmus Nissen og Kasper Dolberg nye i truppen.

  19. august 2016, 11:46
 • Teenagere og motionister forstærker klubben

  Flere til fodbold og fodbold til flere. Nyt samarbejde mellem DIF, DGI og DBU hjælper fodboldklubber til at få flere medlemmer og fastholde unge.

  19. august 2016, 11:00
 • Old Boys-landsholdet er mere end bare fodbold

  Kunne du tænke dig at få Stig Tøfting, Christian Poulsen, Henrik "Store" Larsen og flere tidligere landsholdsstjerner ud til jer?

  19. august 2016, 10:41
 • Cecilie B. Kramer: Handskerne er lagt på hylden

  Landsholdskeeperen har efter 13 år i landsholdstrøjen valgt at sige et endeligt og velovervejet farvel til fodbolden. Nu byder fremtiden på en helt anderledes levevej for den rutinerede målkvinde.

  18. august 2016, 15:28
 • Asylansøgere kommer i landsholdstøjet

  DBU har valgt at give overskydende landsholdstøj for fem millioner kroner til landets asylcentre. A-Landsholdsspilleren William Kvist og Kamilla Karlsen fra U19-landsholdet var med til overdragelsen.

  18. august 2016, 15:25
 • Falk tilbage på A-landsholdet

  Rasmus Falk har spillet 45 kampe på forskellige landshold – men eneste A-kamp ligger hele tre år tilbage. Nu er den 24-årige FC København spiller tilbage.

  16. august 2016, 11:00
 • Bevægelse i skolen giver bedre læring

  Med mere end 300 nye samarbejder mellem skoler og foreningsliv betyder, at flere børn får mere læring gennem bevægelse – og kan i skoledagen nyde godt at de mange ressourcer, som foreningslivet har at byde ind med.

  16. august 2016, 10:11
 • Konference skal sikre mere idræt til Grønland

  Grønlænderne er et idrætsglad folkefærd. Men klimaet og faciliteterne i Grønland er en udfordring. En stort anlagt idrætskonference den 17-19 august 2016 i Nuuk skal være startskuddet på udviklingen af fremtidens idræt i Grønland og skabe endnu flere aktiviteter og bedre forhold.

  16. august 2016, 10:09

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere