Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Seminarer om trivsel på holdet

  Overskriften på Årets Børnetema 2016 er "Den socialt rummelige fodboldtræner". Seminarrækken handler om trivsel og fællesskab i fodboldklubben og henvender sig primært til børnetrænere. Seminaret er et tilbud for alle – men har du en B- eller en C-licens, kan du optjene fem timers refreshment ved at deltage.

  19. juli 2016, 10:30
 • Frederiksen har OL-truppen klar

  OL-landstræner Niels Frederiksen tror på sejre og avancement, efter at han har 18 spillere + fire reserver til OL-truppen på plads. En trup, der byder på både erfaring og en enkelt mulig landsholdsdebutant.

  18. juli 2016, 11:57
 • Landsholdet skal kæmpe i særlig OL-trøje

  OL-holdet bliver det første landshold til at spille i nye hummel-trøjer, der blev præsenteret i dag.

  18. juli 2016, 11:27
 • DBU´s Fodboldskole uge 28: Bold i en flagstang

  Fodboldskolebolden ruller for fjerde uge i træk, og vi modtager masser af billeder og hyggelige historier fra jer fra hele landet. Her kan du finde et lille udpluk - fx en kæmpebold i en flagstang og en landsholdskeeper tilbage på fodboldskolen.

  18. juli 2016, 07:00
 • BSV opløst - Taastrup FC bliver i Danmarksserien

  Boldklubben Søllerød-Vedbæk er blevet opløst grundet økonomiske problemer, og dermed forbliver Taastrup FC i Danmarksserien på trods af nedrykning til Sjællandsserien.

  15. juli 2016, 09:47
 • Nye muligheder for C-refresh

  Er du indehaver af en C-licens, får du nu flere muligheder for at opretholde licensen via DBU og lokalunionernes refreshment-kurser. Se mere her.

  15. juli 2016, 08:56
 • Redskaber til et godt træningsmiljø

  Trænerseminaret Årets Tema afholdes seks steder i landet til efteråret og henvender sig til alle interesserede. Udover muligheden for at fylde ny viden og inspiration i rygsækken, giver seminaret refreshment-timer for trænere med B- og C-licens.

  14. juli 2016, 13:25
 • DBU Tour sluttede med et brag

  I weekenden blev de nye verdensmestre i straffespark og danmarksmestre i streetfodbold fundet ved et finalestævne på Nytorv i København, der bød på højt tempo, hurtige driblinger og hårde spark.

  12. juli 2016, 14:40
 • Opgavekort skal fordele opgaverne på flere hænder

  Ved at fordele opgaverne i klubberne på flere hænder opnår man en dobbeltgevinst. Dels aflastes de bærende personer, dels skabes involvering og ejerskab blandt klubbens medlemmer, trænere og forældre. Nye opgavekort kan hjælpe klubberne i gang med arbejdet.

  12. juli 2016, 09:19
 • DBU's Fodboldskole uge 27: En meget lang rejse

  Årets anden uge på DBU´s Fodboldskoler er fløjtet af, og vi har i den anledning samlet de bedste historier fra ugen, hvor lidt over 3500 børn har deltaget på skoler over hele landet.

  11. juli 2016, 12:00

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere