Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • LIVE UPDATE: Kvindelandsholdet mod Usbekistan

  Vi opdaterer dig live på kampen fra træningsturneringen i Kina, hvor kvindelandsholdet lige nu møder Usbekistan som det første danske landshold nogensinde.

  20. oktober 2016, 09:14
 • Åge: Jeg forstår fansene

  Vi har talt med Åge Hareide efter det smertefulde nederlag til Montenegro. Landstræneren har stor forståelse for fansenes skuffelse, men han påpeger samtidig, at det er nu, vi skal stå sammen. Hør også hvad han mener, der ikke har fungeret på holdet, og hvorfor mange spillere leverer flotte præstationer på deres klubhold, mens de ikke fungerer på samme måde på landsholdet.

  12. oktober 2016, 12:53
 • Dansk nedtur og nederlag mod Montenegro

  Der var ingen tvivl om, at danskerne meget gerne ville vinde. Danmark sad på det meste af spillet, men offensivt lykkedes meget lidt, og derfor endte det med et ærgerligt 0-1 nederlag mod Montenegro.

  11. oktober 2016, 23:18
 • Otte gyldne minutter sænkede Luxembourg

  Fire mål på otte minutter i anden halvleg sikrede en perfekt afslutning af EM-kvalifikationen for det danske U21-landshold, da de tirsdag aften vandt 4-1 over Luxembourg.

  11. oktober 2016, 20:33
 • Tre nye i startopstillingen

  Zanka starter inde for første gang siden Åge Hareide tiltrådte som træner, hvor han afløser Jannik Vestergaard. Delaney erstatter Kvist, mens Yussuf Poulsen afløser Nicolai Jørgensen i angrebet

  11. oktober 2016, 14:48
 • Jørgensen: Den 12. mand giver selvtillid

  Landsholdet står over for en vigtig VM-kvalifikationskamp mod Montenegro i aften i Telia Parken. Her fortæller Nicolai Jørgensen om sine forventninger til kampen, og hvor stor en forskel det gør at spille på hjemmebane med fansenes opbakning.

  11. oktober 2016, 10:58
 • Danmark tæt på comeback – men tabte 3-2

  Lewandowski havde med et hattrick bragt Polen foran 3-0, så selvom Danmark kom flot igen med to scoringer, endte det alligevel med, at det var polakkerne der kunne juble over de tre point.

  09. oktober 2016, 00:47
 • Schmeichel eneste ændring

  Åge Hareide har valgt at gå med samme markspillere som til kampen mod Armenien i dagens VM-kvalifikationskamp mod Polen i Warszawa. Eneste ændring er at Kasper Schmeichel erstatter Rønnow i målet

  08. oktober 2016, 19:45
 • Pione: Bedste scoring var på Old Trafford

  Vi har talt med Pione Sisto om hans bedste scoring, største bommert, de hurtige driblinger og opstarten i Celta Vigo. Se med i videoen.

  08. oktober 2016, 13:32
 • Hattrick i dansk sejr over Bulgarien

  U21: Det danske U21-landshold og målscorer Ingvartsen viste med et hattrick endnu engang høj klasse, da de på udebane slog Bulgarien med 3-0 og cementerede den suveræne føring af gruppe 5 inden sidste kamp på tirsdag i Aalborg

  07. oktober 2016, 20:24

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere