U23: Fair nederlag til Tyskland

Danmarks U23-landshold spillede onsdag eftermiddag venskabskamp mod Tysklands U20-landshold som forbereder sig til sommerens U20-VM i Canada.

Det var hurtigt tydeligt, at tyskerne ligger i træningslejr op mod VM, mens de danske spillere kun havde haft et enkelt træningspas sammen inden kampen. For allerede i kampens 2. minut spillede tyskerne sig igennem i danskernes højre side og inde foran mål var farlige Pauline Bremer ikke sen til at bringe Tyskland foran. En sand chokstart.

Danmark fik nogenlunde fat i spillet herefter, men tyskerne var klart bedst og bragte sig flere gange i scoringspositioner. Det blev dog først til mål igen i halvlegens sidste minut, da en halvskidt tilbagelægning bragte den danske målmand Camilla Simonsen i problemer, og da hun ikke kunne cleare bolden udnyttede tyskerne muligheden til at score til 2-0.

Danmark skiftede tre spillere ud i pausen og kom klart bedre med i kampen. De havde bl.a. et skud på overliggeren og faktisk fik Marie Maj Madsen bolden i mål på returen, men desværre fra en offside position.

Kampen så ud til at slutte med en fair 2-0 sejr til Tyskland, men desværre udnyttede Pauline Bremer en sidste chance til at score sit andet mål til slutresultatet 3-0.

U23-landstræner Danny Jung, var delvist tilfreds efter kampen:

”Vi vidste det ville blive svært, og jeg er egentligt tilfreds, specielt med anden halvleg. Taktisk er vi fint med, men fysisk og teknisk er vi overmatchet”.

”Det er super at pigerne får set, hvilket niveau der er internationalt, og vi i trænerstaben får set hvem der stepper op og træder frem på scenen i sådan en kamp” slutter Danny Jung, der fremhævede Victoria Black, Mie Jans og Sarah Dyrehauge Hansen som Danmarks bedste.