Få supervision på hjemmebanen

DBU fortsætter succesen og tilbyder alle trænere med B-licens et udviklende supervisionsforløb med kompetente DBU-instruktører. Forløbet afvikles i efteråret.



Er du B-træner, og ønsker du at udvikle dine trænerkompetencer med hjælp fra dygtige instruktører og trænerkollegaer? Så er DBU og lokalunionernes supervisionsforløb måske noget for dig.

På supervisionsforløbet får du konkret og relevant supervision af din egen træning hjemme i din egen klub. Desuden får du mulighed for at hente inspiration hos dine trænerkollegaer, og det er DBU's kompetente instruktører, som giver dig supervision. 

Fire moduler á tre timer

Supervisionsforløbet afvikles med fire moduler á tre timer hver og godkendes desuden med 10 timer som B-refreshment. Det ene modul er en introduktion til de modeller og redskaber, der vil blive arbejdet med undervejs i forløbet.

De tre øvrige moduler foregår på skift i de deltagende træneres respektive klubber. Den ene af trænerne gennemfører et relevant, temabaseret træningspas med sine spillere, mens de øvrige trænere og instruktøren observerer. Efterfølgende superviseres træningen i teorilokalet, og samme procedure gentages med de øvrige trænere. 

Forudsætningen for at deltage i supervisionsforløbet er, at du har B-licens, og at du er tilknyttet et hold, som kan fungere som medie i forbindelse med supervisionen.

DBU og lokalunionerne bestræber sig på at sammensætte grupper af tre trænere og én instruktør, hvor gruppens trænere har at gøre med nogenlunde samme alder eller niveau, samt at den geografiske afstand mellem de tre trænere er mindst mulig.

Tilmeldingsfrist den 19. juni

Supervisionsforløbet afvikles i perioden fra den 1. august 2014 til den 15. oktober 2014, og der er tilmeldingsfrist torsdag den 19. juni 2014.

Du tilmelder dig gennem din lokalunion:

Lokalunion Tilmeld
DBU Fyn
Tilmeld
DBU Jylland
Tilmeld
DBU Bornholm / DBU København /
DBU Lolland-Falster / DBU Sjælland
Tilmeld

Prisen for supervisionsforløbet er 3000 kr., og beløbet opkræves via klubbens månedlige faktura.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte din lokalunion, hvis du har spørgsmål til supervisionsforløbet:

DBU Fyn: 
Kamilla Ekholdt – kaek@dbufyn.dk – 6311 5995

DBU Jylland: 
René Jensen – rjen@dbujylland.dk – 8939 9954

DBU Bornholm / DBU København / DBU Lolland-Falster / DBU Sjælland:
Kirsten Christensen – kich@dbusjaelland.dk – 4634 0731

Log ind