U19-EM: Sverige slukkede dansk EM-håb

Danmark tabte lørdag aften den anden gruppekamp 1-0 mod Sverige på et ærgerligt straffespark i første halvleg. Danmark er dermed uden chance for at gå videre i turneringen.

U19-pigerne skulle have en sejr, for at have en chance for at gå videre fra gruppespillet ved U19 EM i Israel. Sejren udeblev dog i kampen mod arvefjenderne fra Sverige, som sluttede 1-0.

I 1. halvleg var de danske piger slet ikke der hvor de burde være. Det var svenskerne, der styrede spillet og vandt nærkampene og generelt hang danskerne efter.

Efter 35 minutter bliver den svenske angriber ramt i feltet og falder. Dommeren dømmer straffe, selvom det med danske øjne ser en smule tyndt ud. Angeldal udnytter og bringer svenskerne i front 1-0.

I 2. halvleg kom danskerne bedre med i kampen. De rød-hvide fik mere overtag, men formåede desværre ikke at udnytte de chancer som opstod. Generelt producerede danskerne for få chancer i forhold til, hvad vi burde mod et svensk hold.

Kampen endte derfor 1-0 til svenskerne og de danske U19 piger er dermed uden chancer for videre avancement ved EM.

”Der er meget, der ikke lykkedes i dag. Vi får ikke spillet os til nok store chancer og kommer ikke ordentlig rundt om dem. Vi har haft tre-fire 100%-chancer, men har ikke lavet nogle mål, og så kommer man ikke videre i sådan en turnering," lød det fra en ærgerlig Søren Randa-Bolt umiddelbart efter kampen.

Danmark møder Israel i den sidste EM-gruppekamp tirsdag den 21. juli.