U21 åbner EM-kval med uafgjort

U21-landsholdet spillede her til aften 0-0 mod Wales i den første EM-kvalifikationskamp.

Det blev kun til et enkelt point i den første kamp i EM-kvalifikationen, selvom der var dansk dominans i store dele af kampen.

Danmark lagde også hårdt ud med pres på fra start. De rød-hvide sad solidt på bolden, og det blev også til flere chancer allerede inden for de første 15 minutter, men den sidste skarphed manglede.

Wales kom mere med i kampen, som den skred frem, og kom efter 35 minutter også til kampens hidtil største chance på en frispilning i det danske felt, som til sidst bliver sendt bagud til en hel fri waliser, der heldigvis sender bolden over mål.

2. halvleg startede mere lige. Begge hold kæmpede godt, dog uden at komme frem til særlig meget. Efter 63 minutter foretog Niels Frederiksen en udskiftning. Ud gik Marcus Ingvartsen og ind kom Kenneth Zohore.

I første angreb efter indskiftningen bliver bolden sendt flot ind til Zohore i feltet. Med sin første berøring i kampen får han sendt et godt skud afsted, som desværre reddes af den walisiske målmand.

Et kvarter senere er det Wales, der er tæt på at bringe sig i front. Et ærgerligt dansk boldtab lidt uden for Wales’ felt ender med en hurtig omstilling, hvilket resulterer i walisisk overtal og en kæmpe chance på et frit langskud, som heldigvis bliver sendt forbi det danske mål.

I de sidste 10 minutter pressede de rød-hvide godt på, men lige meget hjalp det. Kampen endte 0-0 – dermed får Danmark et enkelt point til regnskabet.

Danmarks næste kamp er allerede på tirsdag, hvor holdet mødes Bulgarien. Igen på hjemmebane på Aalborg Stadion. Kampen fløjtes i gang klokken 18.45 og sendes på DR3.