Slut på OL - fokus på EM

U21-landstræner har netop udtaget den trup, der skal sikre Danmark to sejre over Wales og Rumænien og dermed muligheden for at kvalificere Danmark til EM med to kampe igen. De to unge talenter Rasmus Nissen og Kasper Dolberg nye i truppen.


For under en uge siden stod Niels Frederiksen i spidsen for det danske OL-landshold, der spillede kvartfinale i Brasilien – nu er fokus i stedet rettet mod to andre afgørende kampe – nemlig U21-kvalifikationskampene mod Wales og Rumænien i starten af september.

To sejre her og Danmark er EM klar!

U21-landstræner Niels Frederiksen udtog fredag den danske U21-trup, der skal sikre de seks point, der er nok til en direkte kvalifikation allerede i september med to kampe igen.

I truppen popper to yngre navne op – Rasmus Nissen Kristensen fra FC Midtjylland og Kasper Dolberg fra Ajax Amsterdam, der begge er årgang 1997.

Du kan se Niels Frederiksen fortælle om truppen, modstanderne og ikke mindst chanven for dansk EM-kvalifikaton i videoen ovenfor

Se den danske trup inklusiv statistik her
Se programmet her

Det danske U21-landshold samles i Danmark forud for afrejsen til Wales den 30. august. Her møder Danmark Wales den 2. september. Herefter går turen til Aalborg, hvor Danmark møder Rumænien den 6. september kl. 18.45.

Kampen om EM-kvalifikation kan ses live på stadion, hvor der er gratis adgang og desuden også direktepå DR3.

Følg også holdet på www.facebook.com/u21landsholdet og på Instagram /@u21landsholdet

Log ind