Sikr din billet til EM-semifinalen

Danmark spillede sig søndag videre til EM-semifinalen, hvor Østrig venter. Du kan nu købe billet til opgøret.

Læs nyheden

Danmark semifinaleklar efter vild sejr

Tyskland chokstartede mod Danmark i EM-kvartfinalen, men Nadia Nadim og Theresa Nielsen vendte kampen og sendte de forsvarende mestre ud.

Læs nyheden

Ny mulighed for klubmåling

DBU og MSI Research åbner nu op for efterårsmålingerne, hvor du kan blive klogere på, hvad medlemmerne i din klub efterspørger.

Læs nyheden

Køb din billet til EM-kvartfinalen

Danmark møder de forsvarende europamestre fra Tyskland i kvartfinalen ved EM i Holland. Nu kan du sikre dig en billet til kampen på stadion i Rotterdam den 29. juli.

Læs nyheden

Danmark er kvartfinaleklar efter sejr

Danmark klarede selv paragrafferne og slog Norge med 1-0. Dermed er danskerne klar til kvartfinalen ved EM.

Læs nyheden

Smalt dansk nederlag mod Holland

Danmark spillede en god anden halvleg mod Holland, men det var ikke nok til point. Hollænderne vandt 1-0 på en straffesparksscoring efter 20 minutters spil.

Læs nyheden

DBU´s kvindekommission løfter sløret for første anbefalinger

Kvindelige fodboldspillere skal trænes bedre - og også af kvindelige trænere. Der skal styr på retorikken, når der tales om kvinde- og herrelandshold. Og så skal der satses mere på eliten. Det er nogle af de anbefalinger, som DBU´s kommission for flere piger og kvinder præsenterer i dag.

Læs nyheden

Troelsgaard bag succesfuld dansk EM-åbning

Et mål efter blot fem minutters spil af Sanne Troelsgaard blev afgørende, da Danmark åbnede EM med en sejr over Belgien.

Læs nyheden

Hummel skifter køn på kvinderne

Kvindelandsholdets kommende EM-deltagelse får slet ikke den opmærksomhed, som de ville have fået, hvis det havde været herrelandsholdet, der stod over for en slutrunde. Det mener holdets sponsor hummel, der er gået til modsvar ved at skifte køn på kvindelandsholdets spillere – sådan da.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet snublede i Østrig

Det danske landshold måtte i holdets sidste testkamp inden EM skuffende se sig besejret med 4-2 til Østrig, der blot skulle bruge 36 sekunder til at bringe sig foran.