Måned

Skarp juniorreporter møder U21-idoler

Kan man godt være både konkurrenter og holdkammerater på U21-landsholdet, og hvordan er det at være ung landsholdsspiller og far? Det og flere andre skarpe spørgsmål stod 13-årige Asker klar med i lejren torsdag.

Læs nyheden

Landsholdet er landet i Kasakhstan

Holdet havde i dag første træning på det stadion, der danner rammerne om kampen på lørdag kl. 18.00 dansk tid.

Læs nyheden

Karantæne til Toutouh for brug af romerlys

Fodboldens Disciplinærinstans idømmer Toutouh to spilledages karantæne for at have taget et romerlys i hånden for at juble sammen med fansene efter pokalfinalesejren over Brøndby

Læs nyheden

Viborg forlænger med kvindelandsholdet

Det danske kvindelandshold skal drage fordel af hjemmebanen i Viborg de næste fire år. Viborg Kommune og DBU har forlænget den nuværende aftale, så kvindelandsholdets kommende VM- og EM-kvalkampe skal spilles på midtjysk græs.

Læs nyheden

Tysk saksespark kostede den danske sejr

Danmark var kommet foran i første halvleg, da Christian Eriksen udnyttede en fejl i den tyske defensiv. Den føring holdt næsten tiden ud, men blot et par minutter før tid sikrede Tyskland sig uafgjort på et flot saksespark af Kimmich.

Læs nyheden

Startopstillingen mod Tyskland

Landstræner Åge Hareide har valgt sine 11 startere til jubilæumskampen mod Tyskland i aften.

Læs nyheden

AL Bank ny partner for kvinderne

Kvindelandsholdet og Arbejdernes Landsbank har indgået en 2-årig sponsoraftale, der blev sparket i gang 1. juni.

Læs nyheden

Sommeren 92: Fodbold i medgang og modgang

Danmark har stadig brug for at samles og glædes som nation ligesom vi gjorde i sommeren 92, da vi vandt EM-guld. For selvom resultaterne er knap så gode i øjeblikket, og der engang imellem er kritik af DBU, så er der stadig meget at kæmpe for. 92-holdet tog sejren hjem fordi de havde et grundprincip om, at fællesskabet er større end alt andet. Det tror vi stadig på i dag.

Læs nyheden

Landsholdsspillere ind i kampen mod homofobi

Respekt og tolerance gælder på alle niveauer i dansk fodbold. Derfor går de danske landsholdsspillere nu også ind i kampen for at få bugt med homofobi i dansk fodbold.

Læs nyheden

DBU vil tackle ludomani

Ny spillepolitik skal stoppe ludomani. Sammen med Team Danmark, DIF, ADD, Center for Ludomani og en række andre idrætsforbund sætter DBU fokus på sport og pengespil.

Læs nyheden

Log ind