Danmark fik lektion af England

England var en for stor mundfuld for det danske U21-landshold, der blev besejret 4-0 på BioNutria Park i en ensidig affære.

Danmarks næstsidste testkamp før EM-slutrunden i Polen blev spillet her til aften på BioNutria Park i Randers, hvor England var på besøg.

Over 5.000 tilskuere var dukket op på en flot, solskinsfyldt aften, og de kunne se gæsterne flyve ud af starthullerne med to mål inden for det første kvarter.

Efter knap ti minutter kom Jacob Murphy fri i venstre siden. Han tog et træk væk fra Mikkel Desler mod baglinjen og lagde en flad bold ind i fødderne på Chelsea-spilleren Ruben Loftus-Cheek, der køligt placerede kuglen ude ved stolpen til 1-0.

Kort efter var der uro i det danske forsvar igen. Lidt tilfældigt endte bolden i højresiden hos Solly March, der tog et træk ind i banen og prøvede lykken fra distancen. Bolden strøg i kassen forbi Jeppe Højbjerg, som havde snuppet bolden på en god dag. 2-0 til England efter 15 minutter.

Som første halvleg skred frem kom danskerne bedre med i opgøret, og der var chancer i begge ender. Den største danske chance tilfaldt Andreas Maxsø, da han frækt snittede bolden videre med hælen ved forreste stolpe. Desværre for forsvarsspilleren fik han ikke drejet den tilstrækkeligt mod kassen. Lasse Vigen testede Angus Gunn i målet med et fint langskud kort før pausen.

I anden halvleg tog England igen téten og satte yderligere to mål på tavlen - først Cauley Woodrow og derefter Ruben Loftus-Cheek med sin anden scoring - og Danmark fandt aldrig rigtig ind i en rytme.

Målmand Andreas Hansen og angriber Mikael Uhre fik debut på U21-landsholdet i aftenens kamp. Uhre startede, mens Hansen fik hele anden halvleg.

Danmarks spiller sin sidste testkamp inden EM-slutrunden mod Sverige den 10. juni i Helsingborg, mens EM åbnes mod Italien den 18. juni i Kraków.