AC og Yurary nye i start 11'eren

Der er to nye i den danske startopstilling i dagens afgørende VM playoff-kamp mod Irland, hvor Andreas Christensen og Yussuf Poulsen erstatter Peter Ankersen og Andreas Cornelius

Om en time går det løs. Et fyldt Aviva Stadion med 49.000 irske og 2.400danske fans har første parket til den afgørende VM playoff-kamp om den sidsteeuropæiske plads i VM-slutrunden i Rusland næste sommer.

Første kamp endte som bekendt uafgjort, derfor er det "winner takes it all",når kampen går i gang 19.45 lokal tid (20.45 dansk tid) på det nyrenoveredeLansdown Road Stadion, der nu hedder Aviva Stadium.

Den danske startopstilling har to ændringer i forhold til fry første opgør ilørdags i København. I aftenens kamp erstatter Andreas Christensen og Yussuf 'Yurary' Poulsen henholdsvis Peter Ankersen og Andreas Cornelius. Og på bænken er Frederik Rønnowblevet klarmeldt, mens Martin Braithwaite denne gang indgår i 23 mands-truppen i stedetfor Viktor Fischer.

Startopstillingen
1 Kasper Schmeichel
4 Simon Kjær - anfører
6 Andreas Christensen
7 William Vitved Kvist
8 Thomas Delaney
9 Nicolai Jørgensen
10 Christian Eriksen
12 Andreas Bjelland
17 Jens Stryger Larsen
20 Yussuf Yurary Poulsen
23 Pione Sisto
Udskiftningsspillere
2 Mike Jensen
3 Jannik Vestergaard
5 Peter Ankersen
11 Nicklas Bendtner
13 Mathias ''Zanka'' Jørgensen
14 Jonas Knudsen
15 Martin Braithwaite
16 Jonas Lössl
18 Lukas Lerager
19 Lasse Schöne
21 Andreas Cornelius
22 Frederik Rønnow

Kampen bliver ledet af den polske dommer Szymon Marciniak, som harlandsmændene Pawel Sokolnicki & Tomasz Listkiewicz på linjerne og PawelRaczkowski som kampens 4. dommer.

Det er landsholdets fjerde landskamp i Dublin, hvor det er blevet til 1 sejr,1 uafgjort og 2 nederlag. Seneste opgør i Dublin er tilbage i 2002, hvor Irlandvandt 3-0 på mål af Ian Hart, Robbie Keane og Clinton Morrison.

Kampen kan ses på Kanal 5, der allerede startede med optakt kl. 18.00 - ellerpå Rådhuspladsen, hvor der er sat storskærm op. Som sædvanligt kan kampenligeledes følges på Twitter: @dbulive

Log ind