Måned

Chancefattig affære endte logisk nok 0-0

Sidst vi besøgte Dublin kunne vi rejse hjem med en flot 5-1 sejr, men den succes blev desværre ikke gentaget her i aften. Begge mandskaber tillod ikke mange chancer – og slet ingen mål – så efter 90 minutter stod der stadig 0-0 på måltavlen.

Læs nyheden

U21: Uafgjort giver ny matchbold mod Færøerne

Det lykkedes ikke det danske U21-landshold at sikre EM-billetten allerede fredag mod Polen. Kampen endte uafgjort 1-1, der betyder, at danskerne nu står med endnu en EM-matchbold mod Færøerne på tirsdag i Aalborg.

Læs nyheden

Appelinstans halverer bøde til Vejle BK

Fodboldens Appelinstans halverer bøden på 40.000 kroner, som Fodboldens Disciplinærinstans tildelte Vejle Boldklub d. 25. september på grund af en baneløber.

Læs nyheden

I kan stadig nå at få populær udendørsplakat til klubben

De seneste par uger har kampagnen ’Husk respekten – også uden for banen’ fyldt i mediebilledet, men en del af kampagnen går også ud på, at klubber kan bestille den populære ’Husk respekten’-plakat, som kan hænges op i klubben for at huske alle på at udvise fairplay.

Læs nyheden

Det danske Kvindelandshold kommer ikke med til VM

Med et samlet nederlag på 4-1 til Holland, er de danske kvinder ikke længere i spil til en VM-billet. De fik ellers en perfekt start på returopgøret i Viborg med en tidlig scoring, men hollænderne svarede hurtigt igen og endte med at vinde kampen 2-1.

Læs nyheden

HERRELANDSHOLDET FÅR TOPMODERNE BANE I HERNING

Herning Kommune og DBU ønsker at etablere en hybridbane til Herrelandsholdet fra efteråret 2019. Landstræneren glæder sig.

Læs nyheden

En helt særlig dag på fodboldbanen med brysterne i fokus

I anledning af Lyserød Lørdag arrangerede Bevæg dig for livet – Fodbold igen i år Fodbold Fitness-stævner i samarbejde med fem værtsklubber fordelt landet over. Her samlede Motionsfodbolddanmark mere end kr. 100.000,- ind til kampen imod brystkræft.

Læs nyheden

B1909 fratrækkes 18 point

Danmarksserieklubben B1909 har ifølge Fodboldens Disciplinærinstans overtrådt DBU’s amatørbestemmelser i perioden 2012 til 2017. Derfor fratrækkes klubben 18 point og tildeles en bøde på 50.000 kroner.

Læs nyheden

Uddan trænerne hjemme i klubben

Uddannelse er en vigtig del af at være børnetræner. Med et trænerkursus hjemme i klubben, kan I klæde jeres trænere, hjælpere og forældre på til at træne spillerne til at blive endnu bedre.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet taber første play-off-opgør til Holland

To mål i første halvleg sikrede Holland en god optakt til det sidste og afgørende play-off-opgør mod Danmarks Kvindelandshold. De to hold mødes igen i Viborg på tirsdag.