DBU arbejder på truppen til Wales-kampen

DBU takker vikar-landsholdet for indsatsen mod Slovakiet og arbejder på at stille stærkest mulige hold mod Wales

Læs nyheden

Hæderligt nederlag til vikar-landsholdet

Slovakiet scorede to mål før pausen mod et hårdt kæmpende landshold. Efter pausen kunne slovakkerne ikke score – desværre fik vi scoret et selvmål, og dermed endte det med et hæderligt 0-3 nederlag til Slovakiet.

Læs nyheden

Information om billetter til kampen mod Wales

Senest fredag vil DBU komme med en udmelding omkring billetterne til Nations League-kampen mod Wales.

Læs nyheden

VM-håbet lever trods dansk nederlag mod Sverige

En sejr havde sendt de danske kvinder direkte til VM, uafgjort havde næsten med garanti sendt dem i playoff, men det blev til et nederlag på 1-0 i Viborg. De danske kvinder var dog heldige med resultaterne i de andre kampe og skal på trods af nederlaget spille playoff om en VM-billet. Du kan se Sveriges mål her:

Læs nyheden

Truppen til kampen mod Slovakiet

24 spillere udgør det vikar-landshold, der onsdag aften møder Slovakiet på udebane i en venskabskamp.

Læs nyheden

John 'Faxe' Jensen er træner-vikar på Herrelandsholdet

Tidligere EM-guldvinder og Superliga-træner, John Faxe Jensen, bliver træner for det landshold, der onsdag skal møde Slovakiet i en venskabskamp.

Læs nyheden

DBU-direktør: Det handler om dansk fodbolds fremtid

Det er en alvorlig og ærgerlig situation, at der på nuværende tidspunkt ikke er indgået en landsholdsaftale med Herrelandsholdet. Forhandlingerne er indstillet, selvom DBU har tilbudt bedre vilkår på det sportslige område og imødekommet en lang række af spillernes ønsker på de kommercielle områder.

Læs nyheden

DBU tilbyder samme vilkår i næste landskampe

Forhandlingerne mellem DBU og Spillerforeningen er indstillet. DBU har tilbudt ekstra sportslige tiltag for 4-5 mio. kr. om året – men uden at få en aftale på plads. Nu tilbyder DBU spillerne samme vilkår for de næste to kampe for at undgå bøder og udelukkelse