Hele Danmark og verden savner fodbolden, der i øjeblikket er sat på pause på grund af corona-krisen. Midt i den meget alvorlige situation vil landsholdsspillerne på Herrelandsholdet gerne vise alle de danske fans, hvor meget de glæder sig til at spille EURO 2020 på hjemmebane i Parken.

Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Yussuf Poulsen, Christian Eriksen, Robert Skov og Thomas Delaney skaber derfor i fællesskab Herrelandsholdets første EM-mål mod Finland i en film. Spillerne laver en aktion hver i opspillet til målet, som de hver især har filmet derhjemme.

Budskabet fra spillerne er simpelt. De savner at spille for Danmark og ikke mindst at fejre de uforglemmelige øjeblikke med de mange rød-hvide fans:

“Vi havde alle glædet os til at spille EM på hjemmebane til sommer. Nu vil vi gerne sende en hilsen til vores fans og forhåbentlig give et smil på læben derhjemme i en svær tid. Der findes ikke nogen bedre følelse end at juble sammen med fansene i et fyldt Parken,” siger anfører Simon Kjær.

Thomas Delaney glæder sig også over, at han og de andre spillere kan skabe god stemning og smil i en svær tid:

”Vi befinder os alle i en situation, der ikke er specielt sjov i øjeblikket. Derfor er det fedt, at vi kan sende højt humør og glæde hjem til alle danskerne. Og der findes vel ikke en bedre måde at gøre det på end et EM-mål i Parken,” siger Thomas Delaney, der bliver matchvinder i filmen med et flot hovedstød.

De danske fans bliver desuden opfordret til at gribe momentet og vise deres euforiske fejring af målet mod Finland på video. På Herrelandsholdets Facebook-side kan du indsende din video som kommentar, og så er du med i konkurrencen om to signerede herrelandsholdstrøjer. De to vindere får direkte besked den 15. april.

Du kan indsende din video som kommentar til dette Facebook-opslag (klik her). 

Filmen starter med formidabel stemning i Parken og gåsehud, når spillerne og fansene synger nationalsang i smuk symbiose. Herefter skaber spillerne den forrygende scoring. Filmen kommenteres af Peter Piil fra Discovery Networks.

SE FILMEN LIGE HER: