Efter den samlede sejr over de franske verdensmestre i starten af januar skal eFodboldlandsholdet nu snart i aktion igen. Den 1. februar møder holdet Norge i en eFriendly, hvilket er den første landskamp nogensinde på dansk grund.

eLandstræner Dennis Nordenbøl har udtaget seks spillere til kampen, og blandt de seks navne er der blandt andet et gensyn med Fatih Üstün, der senest var en del af eFodboldlandsholdet sidste år, da holdet deltog i FIFA eNations Cup i London og ved den lejlighed tog en samlet 3. plads med hjem til Danmark.

Nu er Fatih Üstün igen med, og det vækker glæde hos landstræner Dennis Nordenbøl.

”Fatih er en af vores allerbedste spillere, og når han rammer sit høje niveau, er han blandt de bedste spillere i hele verden, så derfor var det naturligt for mig at tage ham med og se ham præstere i vores setup. Jeg glæder mig til at se, hvad han kan i vores 2-mod-2-konstellationer, som vi bruger til landskampe, så nu er det op til Fatih at vise sit værd,” siger Dennis Nordenbøl.

Udover Fatih Üstün er de følgende fem spillere udtaget til truppen; Marcus Jørgensen, Oliver Mikkelsen, Alen Barakovic, Alexander Laustrup og Frederik Fredberg fastholder alle deres pladser i truppen, mens Frederik Westergaard, der var en del af bruttotruppen sidst, ikke skal med denne gang.

”Når formatet er 2-mod-2 i landsholdsregi, er det altafgørende, at vi har nogle konstellationer, der fungerer godt sammen. Var det 1-mod-1, der var formatet, havde Frederik været en af de første på holdkortet. Men han får altså en pause denne gang, og det er også vigtigt for mig at sige, at han på ingen måde er ude af landsholdsvarmen og bestemt stadigvæk har chancen for at komme med igen,” siger Dennis Nordenbøl, der glæder sig til at komme i aktion på dansk grund.

”Det bliver spændende med den første kamp på hjemmebane nogensinde, så det bliver en fed udfordring for holdet og os alle bag holdet. Vi glæder os rigtig meget,” siger landstræneren videre.

Kampen mod Norge spilles lørdag den 1. februar fra klokken 18.00, og det hele kan streames på DBU eFodbolds platforme.