300 børn og voksne var torsdag samlet i Skælskør Hallen for at tage hul på Skælskør Boldklub og Idrætsforeningens 100-års jubilæum. 

Men de fremmødte fik endnu mere at glæde sig over, da DBU Sjællands formand, Jakob Koed, og Slagelse Kommunes borgmester, Knud Vincent, kom og overraskede klubbens medlemmer med prisen ’Årets Fodboldklub 2023’.

Det var både en glad og stolt formand, Steffen Mikkelsen, der kunne tage imod prisen.”Det betyder vel, at vi gør et eller andet rigtigt hernede. Vi blev jo kåret her i efteråret til årets fodboldklub på Sjælland. Men at vi nu får den for hele Danmark – det synes jeg er stort,” sagde han, mens han holdt godt fast i diplomet fra DBU.

Rekordmange medlemmer

Skælskør Boldklub og Idrætsforening arbejde strækker sig langt ud over kridtstregerne. Ikke kun for klubbens medlemmer, men i den grad også for lokalområdet.

Her inviteres børn fra lokalområdets udsatte boligområder til Get2 Sport, mens klubben med indsatsen ’GetMovin’ sætter et særligt fokus på piger og kvinder i fodbold. Derudover har Skælskør BK også et tæt samarbejde med Slagelse Boldklub om arbejdet med unge talenter. Alt det betyder, at klubben i dag har et rekordhøjt antal medlemmer, og derfor kan kalde sig 'Årets Fodboldklub 2023'.