I jagten på de sidste procenter for at opnå succes under EM, opruster DBU nu i staben omkring landstræner Kasper Hjulmand med yderligere to kompetente fagspecialister. 

47-årige Lars Knudsen er ansat som assistenttræner med fokus på standardsituationer fra samlingen i marts og under EM, og 41-årige Christian Clarup skal supplere fysisk træner Chris Haslam under EM-slutrunden. 

Christian Clarup er til daglig fysisk træner i Sparta Prag og har tidligere været i FC Midtjylland og Vejle, mens Lars Knudsen er ansat i Bundesliga-klubben Augsburg i en lignende stilling med fokus på standardsituationer. Han har tidligere har haft samme rolle i Leicester og været assistenttræner i FC Midtjylland og U20-herrelandstræner i DBU.  

Ansættelsen af de to specialister er vigtige skridt for at optimere de mindste detaljer omkring landsholdet, der kan blive afgørende i en tæt EM-slutrunde, siger Peter Møller, fodbolddirektør i DBU. 

"Lars og Christian har i deres klubber vist, at de har nogle helt specielle egenskaber, som vi gerne vil tilføje til staben, og vi glæder os til at have dem med omkring landsholdet. I jagten på drømmen om noget stort til EM er vi sikre på, at de begge vil bidrage med deres særlige kompetencer både på og udenfor banen og derigennem styrke holdets muligheder for succes, så vi kan få en rød-hvid fest med de danske fans i Tyskland," siger Peter Møller. 

Christian Klarup begynder sit arbejde i lejren op til EM fra den 3. juni, mens Lars Knudsen begynder, når Herrelandsholdet samles den 18. marts i Helsingør til de to testkampe mod Schweiz og Færøerne. 

Der er stadig billetter til begge kampe, som du kan sikre dig her.