Den nye aftale dækker ikke kun årets semi- og pokalfinale, men sikrer også rettighederne til pokalfinalen samt kvart- og semifinalen i 2025.

SPORT LIVE har tidligere haft dansk kvindefodbold på sendefladen, da de indgik Gjensidige Kvindeligas første tv-aftale nogensinde i sæson 20/21, mens Pluto TV i dag er afsender af kvindernes Champions League.

"Vi glæder os over den nye aftale med SPORT LIVE og Pluto TV”, siger Nicolai Kaas Nordstrøm, ligachef hos DBU. ”Vi havde også tidligere et rigtig godt samarbejde med SPORT LIVE, som i mellemtiden har nået en markant større udbredelse. Denne aftale sikrer en dækning af kampene på et højt niveau, og en meget stærk eksponering, mens det er spændende med Pluto.tv og deres gratis adgang for alle”.

Det er andet år i træk, at kvindernes pokalfinale bliver en del af DM-ugen, som er et stort sportsevent, der viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Sidste år blev det afviklet i Aalborg, mens Herning i år er vært for sportsfesten, hvor der skal kåres op mod 135 nye danmarksmestre på tværs af 40 sportsgrene.                                               

For yderligere information                                          

 

Flemming Kjellerup                                           Nicolai Kaas Nordstrøm
Adm. Direktør                                                       Ligachef
F3 Media Group                                                   DBU
flemming@f3mediagroup.com                    nino@dbu.dk

40 29 49 77                                                           40 56 36 98