DBU's Klublicenssystem

Ungdom, drengeDBU´s Klublicenssystem for "Ungdom, drenge" har blandt andet til formål, at fremme og optimere talentudviklingsmiljøer i klubberne og at den enkelte spillers udvikling sættes i centrum både sportsligt og civilt.

Klublicenssystemet skal medvirke til at forbedre klubbernes ledelser både administrativt og sportsligt, så vi i fremtiden udvikler endnu flere og bedre fodboldspillere til gavn for både klub- og landshold.

Licensmanual for indeværende sæson 2014-2015 kan hentes her. 

"Regelsæt for klubskifter for licensklubber under 18 år" gældende for nuværende sæson kan hentes her.Ansøgningsprocedure for licensåret 2015-2016

Licensansøgningsmateriale og tilhørende manual til sæsonen 2015-2016 kan downloades på nedenstående links.

Tidsfrist for ansøgning til en ungdomslicens er torsdag d. 5. marts 2015 kl. 12.00.

DBU´s Herreeliteungdomsgruppe udarbejder ansøgningsskemaer, samt en beskrivende manual, der er et værktøj til hjælp for de klubber, der ønsker at ansøge om licens. T-licensen er ligeledes integreret i selve licensmanualen, hvorfor klubber der ønsker at søge T-licens skal følge den samme licensmanual, som klubber, der søger om A- eller B-licens.

DBU´s Klublicenssystem danner grundlag for indrangeringen af hold i
DBU´s ungdomsturneringer for drenge. Det er desuden i særlige tilfælde muligt for Herreeliteungdomsgruppen at uddele wildcards til deltagelse i DBU´s ungdomsrækker, uden at tildele licens.

Desuden skal ansøgende klubber være opmærksomme på, at en række krav vil blive justeret, præciseret og/eller strammet i licenskravene for den kommende sæson. 

Licensmanual for Ungdom, drenge, 2015-2016 

Licensansøgningsskema 2015-2016 

Vejledning til Licensansøgningsskemaet 


Kontakt Licensadministrator Enrique Córdova Jensen for yderligere information.


Indtast klubbens navn eller en del af navnet
Udvidet kampsøgning
Livescore søgning
 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook