Prins Joachim byder hele verden velkommen

Hans Kongelige højhed Prins Joachim byder hele verden velkommen til UEFA Cup-finalen i Parken, når DR TV blænder op for den internationale transmission af UEFA Cup-finalen onsdag aften.

Der er lagt op til den største mediebegivenhed i Danmark nogensinde, når DBU i samarbejde med Parken, Københavns Kommune og Danmarks Radio er vært for UEFA Cup-finalen mellem Galatasaray og Arsenal onsdag aften.

På nuværende tidspunkt vil finalen blive transmitteret til 185 lande og op imod 500 millioner mennesker over hele verden.

Danmarks Radio er ansvarlig for den store produktion, der omfatter dækning med 17 kameraer inklusiv fire superslow-kameraer, et fjernbetjent kamera under taget på hovedtribunen og et kamera i et luftskib over Østerbro. Dertil kommer 12 filmhold bag de to mållinier.

Parken har bygget fire tv-studier i Parken til det tyrkiske TRT, engelske BBC, tyske ARD og DR, der vil have Natasja Crone som studievært.

I alt er 100 medarbejdere fra Danmarks Radio involveret i produktionen, der koordineres af producer Henrik Saabye.

Den internationale transmission fra Parken, worldfeeden, indledes med et indslag af 2,5 minutters varighed med Danmarksbilleder og en afsluttende velkomst af Hans Kongelige højhed Prins Joachim.

/lb

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første