BSV i 2. division vest

Boldklubben Søllerød-Vedbæk blev til formiddag trukket op af hatten, da man ved lodtrækning skulle finde en øst-klub, der skal spille i 2. division vest i den kommende sæson

BSV 2012

BSV, som her ses i aktion mod Avarta i 2. division øst, blev i dag trukket ud til at skulle den kommende sæson i 2. division vest. Foto: www.fodboldbilleder.dk


Efter slutplaceringerne i sidste sæsons Betsafe Liga og 2 divisioner var der 17 øst-hold og 15 vest-hold til fordeling i de to puljer med hver 16 hold.

Dermed var det nødvendigt med en lodtrækning for at finde det øst-hold, som i den kommende sæson skal spille i 2. division vest.

Lodtrækningen, som blev foretaget af DBU’s Programudvalg, fandt sted mandag formiddag, og skæbnen ville at det blev Boldklubben Søllerød-Vedbæk, der bogstaveligt talt blev trukket op af hatten.

Lolland-Falster Alliancen, B1908 og Rishøj var placeret i 2 division vest i de seneste to sæsonener og deltog derfor ikke i dagens lodtrækning, da en aftale mellem DBU og klubberne sikrer, at øst-hold, der placeres i 2 division vest, går 'fri' de følgende to sæsoner.

DBU's programudvalg havde ligeledes fritaget NB Bornholm for at deltage i dagens lodtrækning på grund af geografiske hensyn.

Den kommende sæson ser de to 2 divisioner derfor således ud:

2. division vest:
Blokhus FC
Brabrand
BSV
FC Skanderborg
FC Svendborg
FC Sydvest
Kjellerup
Marienlyst
Middelfart
Næsby
Otterup
Ringkøbing
Skovbakken
Thisted
Varde
Aarhus Fremad

2. division øst: 
Avarta
B 1908
Elite 3000, Helsingør
FC Roskilde
Frem
Fremad Amager
Herlev
HIK
Hvidovre
Lolland-Falster Alliancen
NB Bornholm
Nordvest FC
Næstved
Rishøj
Skjold Birkerød
SvebølleAf: Henrik Andersen - 25. juni 2012, 10:52

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første