De nominerede til Dansk Fodbold Award 2012

TV 2 og Dansk Boldspil-Union hylder traditionen tro den danske nationalsport og en række personer ved fodboldfesten Dansk Fodbold Award 2012, som igen i år afholdes i Cirkusbygningen i København. Dansk Fodbold Award sendes på TV2 fredag den 16. november kl. 20.00. Læs mere om årets fodboldfest og de nominerede her.

DFA-vinderne 2011. Foto: www.fodboldbilleder.dk


Hvilken talentfuld spiller har gjort sig mest bemærket, og hvilken træner har præsteret bedst? Og hvem har egentlig scoret Årets Mål?

Det er igen blevet tid til at se tilbage på årets fodboldpræstationer og hylde de mange øjeblikke på grønsværen - skabt af spillere, trænere og klubber. Det er med andre ord blevet tid til "Dansk Fodbold Award 2012".

Det er 7. år i træk, at DBU og TV 2 hylder dansk fodbold med en stor fodboldfest i Cirkusbygningen i København, der i år finder sted mandag den 12. november.

Som noget nyt sendes showet dog ikke direkte fra Cirkusbygningen, men i stedet sendes det fredag den 16. november klokken 20 på TV 2. Showet vil dog som altid være fyldt med masser af prisoverrækkelser, musik og underholdning i særklasse samt have deltagelse af alle de store stjerner fra den danske og internationale fodboldverden. Kort sagt - et tv-show for hele Danmark!

Danskerne bestemmer
Sidste år kunne elleve prismodtagere fortjent løfte en statuette som et symbol på deres præstationer i dansk fodbold. Heriblandt Christian Eriksen, der fik prisen som "Årets Fodboldsspiller", mens kvindelandsholdets anfører, Kathrine S. Pedersen mod Årets Fodboldspiller på kvindesiden.

Nicolai Boilesen og Julie Trustrup blev kåret som Årets Talent, mens tidligere FCK-spiller Dame N’ Doye tog titlen som Årets Superliga-spiller. Årets træner blev Ståle Solbakken.

De nominerede 2012 er….

Seks juryer har udvalgt de nominerede i følgende 10 kategorier. Og ikke overraskende dominerer mesterholdet FC Nordsjælland flere af kategorierne. Se alle nominerede navne og kategorier ved at klikke på kategorierne nedenfor eller på www.award.tv2.dk

Årets Talent, mænd
Årets Talent, kvinder
Årets Superliga-spiller
Årets Træner
Årets Dommer
Årets Fodboldspiller, kvinder
Årets Breddeklub

De nominerede til den hæderfulde og prestigefyldte anerkendelse som Årets Fodboldspiller,mænd, bliver offentliggjort lørdag den 3. november i TV 2 Sporten, hvorefter alle fodboldinteresserede kan gå ind på award.tv2.dk og stemme på deres favorit.

Inden da kan der også stemmes på Årets Mål – de nominerede mål offentliggøres den 27. oktober ligeledes i TV 2 Sporten, hvorefter, der kan stemmes efterfølgende på DIN favorit på www.award.tv2.dk.

De nye navne i Fodboldens Hall of Fame afsløres først på selve aftenen. 

På hjemmesiden kan du også læse meget mere om Dansk Fodbold Award 2012 og deltage i afstemninger og konkurrencer frem til award-showet.

Af: Pia Schou Nielsen - 22. oktober 2012, 10:27

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første