Kom tæt på Ligalandsholdet

DBU’s landsholdsklub er med Ligalandsholdet og U21-spillerne i USA fra den 22. til 31. januar for at lave nyhedsdækning, så du kan følge med i, hvad der sker på træningslejren. Som noget nyt kan du følge Landsholdet på Instagram.


Når Ligalandsholdet og U21-spillerne rejser på en kombineret træningstur til USA den 22. januar, er DBU’s landsholdsklub med om bord på flyet for at følge spillerne tæt under hele træningslejren. Landsholdsklubben vil blandt andet producere unikt web tv og billedgallerier fra turen, der finder sted i Arizona. På dbu.dk og landsholdsklubben.dk har vi oprettet et tema, som hver dag bliver opdateret med de seneste videoer og nyheder fra træningslejren. Klik her for at se temaet.

Følg Landsholdet på de sociale medier
Landsholdet har som bekendt en side på Facebook, som også hver dag vil blive opdateret med det seneste fra landsholdslejren. Som noget nyt kan du også følge Landsholdet på Instagram, hvor der vil være masser af unikke billeder fra træningsturen i USA.
Følg Landsholdet på Facebook
Følg Landsholdet på Instagram

Kampe
Ligalandsholdet skal spille mod Canada i Tucson lørdag den 26. januar klokken 13.00 lokal tid (klokken 21.00 dansk tid). Onsdag den 30. januar klokken 20.00 lokal tid (klokken 04.00 om natten dansk tid torsdag den 31. januar) spiller holdet den anden og sidste kamp mod Mexico i Glendale.

U21-landsholdet skulle have spillet mod El Salvadors U20-landshold, men den kamp er blevet aflyst, og DBU forsøger derfor i øjeblikket at finde en ny modstander. 

Stil spørgsmål til spillerne
Hvis du melder dig ind i DBU’s landsholdsklub, har du mulighed for at stille spørgsmål til spillerne på Liga- og U21-landsholdet. Det er gratis at være medlem, og du kan nemt og hurtigt oprette dig her. Stil dine spørgsmål til spillerne ved at klikke her.

Læs flere nyheder her.

Af: Eva Hindby - 18. januar 2013, 10:19