Danmark mod Tyrkiet i Odense

Landskampen mod Tyrkiet den 3. september spilles på TREFOR Park i Odense. Der vil være billetter fra 75 til 225 kroner, når billetsalget åbner 21. juli.


Foto: fodboldbilleder.dkFor ottende gang besøger A-landsholdet Odense, når Danmark onsdag den 3. september møder Tyrkiet, som optakt til den kommende EM-kvalifikationsturnering, som starter fire dage senere i Parken mod Armenien.

Danmark har gode erfaringer med Odense, hvor det er blevet til fem sejre i de syv tidligere opgør, men alligevel er det Danmark, der har revanche til gode, da seneste opgør i Odense for to år siden mod Slovakiet er eneste gang, A-landsholdet har forladt banen i Odense som tabere.

Valget på Odense som spillested beror dels på den omfattende markeringsføringsplan, hvor Odense&Co og Odense Sport & Event sætter landskampen som omdrejningspunkt for en række attraktive elementer fra både det danske og tyrkiske kulturliv, gastronomiske univers samt forretningsliv. Og dels på nogle sportslige hensyn, hvor Odenses centrale geografiske placering spillede ind.

Priser fra 75 kroner
TREFOR Park har en tilskuerkapacitet 15.790, hvor 13.573 er siddepladser. Dermed sættes godt 2.000 ståpladser til salg, som kan købes for 75 kroner, hvilket også er prisen for børne- og pensionistbilletter. Herudover vil siddepladser bag målet koste 125 kroner, mens prisen for en billet på langsiden sælges for 225. kroner.

Billetsalget åbner den 21. juli på billetsalg.dbu.dk

Der er reserveret 3.000 billetter til tyrkiske fans, som ligeledes skal købes på billetsalg.dbu.dk

Af: Jacob Wadland - 08. juli 2014, 15:30

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første