Viby IF træner trivslen

For at skabe et endnu bedre miljø i klubben har Viby IF givet sig i kast med Klubfidusen, der er udviklet af Mary Fonden, Red Barnet, DBU og TrygFonden. Klubfidusen skal være med til at sikre, at der er plads til alle i klubben.

Klubfidusen er navnet på et tiltag, der skal hjælpe fodboldklubberne med at blive skarpere på at øge trivslen i klubben. Det skal blandt andet være med til at sikre et rummeligt fodboldmiljø, hvor der er plads til forskellighed.

Som udgangspunkt skal det sikre bedre fastholdelse af unge spiller. Men på sigt kan det også føre til bedre fodboldspillere, der tør tage flere chancer på banen og træningsbanen, fordi man bakker op om hinanden. Et andet centralt element er råd til, hvordan man kan træne på tværs af årgangene og hold - det skal være med til at øge sammenholdet. Derudover er der også indtænkt redskaber, der skal øge forældreopbakningen til børnetræningen.

I videoen ovenfor kan du se mere til Viby IF og høre hvorfor, de har givet sig i kast med Klubfidusen. Du kan også læse mere om klubfidusen på www.klubfidusen.dk og se, hvordan du kan tilmelde din klub. Af: Mikkel Minor - 23. oktober 2014, 15:19

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første