FC Vestsjællands konkurs bekræftet

FC Vestsjælland har i dag bekræftet, at Skifteretten har afsagt konkursdekret mod selskabet bag FC Vestsjælland. FC Vestsjællands hold bliver dermed trukket ud af B25 Ligaen omgående og skal starte i Sjællandsserien ved opstart af den nye turnering

FC Vestsjælland har i dag skriftlig bekræftet over for DBU, at Skifteretten i går afsagde et konkursdekret mod selskabet bag FC Vestsjælland.

Som konsekvens suspenderer man nedrykningen i de rækker, der berøres af konkursen. Konkursen får følgende afledte konsekvenser for klubberne i Herre-DM: 

Bet25 Liga
Med afsigelsen af konkursdekretet bliver FC Vestsjællands hold trukket ud af turneringen omgående og bliver taberdømt 0-3 i de resterende kampe i turneringen. Modstanderholdene i de resterende kampe får tildelt tre point og målscoren 3-0 jf. DBUs Love, § 33.4, litra 1

Ved afslutningen af turneringen 2015/16 vil FC Vestsjællands slutplacering blive tillagt to rækkers tvangsnedrykning. Klubben bliver dermed placeret i Sjællandsserien i den kommende turnering.

Da sæsonen 2015/16 er en overgangssæson til ny turneringsstruktur i Alka Superliga/Bet25 Liga, hvor der ekstraordinært kun er en nedrykker, betyder konkursen, at FC Vestsjælland med sikkerhed bliver nr. 12 i rækken og dermed bliver den eneste nedrykker ved afslutningen af sæsonen. 

KanalSport Divisionen
I denne sæson er klubberne en del af den overgangssæson, der skal sikre ny turneringsstruktur i Alka Superliga og Bet25 Liga. Det er blandt andet ensbetydende med, at der ekstraordinært er tre oprykkere til Bet25 Ligaen og tre nedrykkere til Herre-DS.

FC Vestsjællands konkurs har den konsekvens, at der ved afslutningen af sæsonen 2015/16 kun vil være to nedrykkere til Herre-DS, som vil være nr. 11 og 12 i forårets kvalifikationsspil.  
Af: DBU Kommunikation - 10. december 2015, 16:10

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første