Hvem er Danmarks bedste i 2014?

Rammerne og datoen er flyttet, men priserne er de samme! Den 27. februar i Odense afgøres det hvem, der kan hyldes som Danmarks bedste i 2014, når blandt andet Årets Træner, Årets Talent, Årets Fodboldklub og ikke mindst Årets Fodboldspiller kåresPierre Emile Højbjerg er blandt de nominerede til Årets Talent - hvem der vinder den og de andre priser afgøres fredag den 27. februar 2014  i Odense. Foto: www.fodboldbilleder.dk Han har selv kaldt 2014 for ’uforglemmeligt’ – nu har Pierre Emile Højbjerg så muligheden for at sætte et flot punktum for året, da han sammen med landsholdskollegerne Yussuf Poulsen, Uffe Bech og Lasse Vigen Christensen fra U21-landsholdet er nomineret til Årets Talent 2014.

På kvindesiden dyster fire landsholdskolleger ligeledes om at blive årets bedste fodboldspiller - her er Sofie Junge Pedersen, Johanna Rasmussen, Mariann Gajhede og Simone Boye Sørensen, der alle fire nomineret til prisen.

I alt ni statuetter skal have fundet en ejermand ved Dansk Fodbold Award 2014, der afholdes fredag den 27. februar i Odense klokken 18 i forbindelse med DBU's årlige Repræsentantskabsmøde om lørdagen. Det store tv-transmitterede show er først tilbage i 2016, men priserne for 2014 uddeles stadigvæk, da DBU fortsat ønsker at anerkende og værdsætte det arbejde, der foregår både på fodboldbanen og i de danske fodboldklubber.

I 2013 kunne ni glade prismodtagere fortjent løfte en statuette som et symbol på deres præstationer i dansk fodbold sammen med to nye medlemmer i Fodboldens Hall of Fame. Heriblandt Christian Eriksen, der af de danske fodboldfans i 2013 blev kåret som Årets Fodboldspiller, mens Katrine S. Pedersen kronede sin imponerende landsholdskarriere med titlen som Årets Fodboldspiller på kvindesiden.

Derudover kunne Morten Nordstrand glæde sig over at have scoret Årets Mål og FC Skanderborg over at være Årets Fodboldklub – og efterfølgende også Europas bedste!

Se tidligere vindere her

Og de nominerede 2014 er…

Radisson Blu H. C. Andersen Hotel lægger lokaler til prisuddelingen, der starter klokken 18.00

Udvalgte juryer har udvalgt de nominerede i alle kategorier, der bygger på perioden 1. januar 2014 til 1. januar 2015. Nominerede til Årets Fodboldspiller, mænd og Årets Mål offentliggøres onsdag den 11. februar, hvor det i lighed med andre år er de danske fans, der finder vinderen. I de andre kategorier findes vinderne af de enkelte juryer.

Se alle nominerede navne i de første syv kategorier ved at klikke på kategorierne nedenfor

Årets Talent, mænd
Årets Talent, kvinder
Årets Superliga-spiller
Årets Træner
Årets Dommer
Årets Fodboldspiller, kvinder
Årets Fodboldklub

Der vil ikke blive optaget nye medlemmer i Fodboldens Hall of Fame i Odense.

Se mere på www.dbu.dk/award

Af: Pia Schou Nielsen - 04. februar 2015, 13:07

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første