Hörmann ny hovedsponsor for DBU Pokalen

Danmarks største fodboldturnering, DBU Pokalen præsenterer fredag ny hovedsponsor. Hörmann, Europas største portproducent, overtager sponsoratet for sæsonen 2015/2016.DBU´s landsdækkende pokalturnering får fra 1. juli 2015 ny hovedsponsor i Hörmann, der leverer porte til industri og private. Samarbejdet med Hörmann, der har dansk hovedkontor i Randers, er et godt indspark til turneringen til glæde for både deltagere og fans. Det fortæller kommerciel direktør i DBU A/S, Katja Moesgaard. 

”Vi er rigtig glade for Hörmann som sponsor for DBU Pokalen. Partnerskabet er således en udvidelse af det mangeårige gode samarbejde, vi har haft med Hörmann omkring A-landskampe. DBU Pokalen er den største i Danmark og byder altid på masser af overraskelser fra start til slut, hvor vi tit ser mindre hold drille de helt store hold fra Alka Superligaen. Finalen byder hvert år på en fantastisk oplevelse – både for tilskuerne på stadion og de mange tusinder, der følger kampen på TV, og en sådan afvikling kræver – og fortjener – en solid og seriøs partner. Og det har vi bestemt fået i Hörmann,” siger Katja Moesgaard.  

Hos Hörmann er der også glæde over det nye sponsorat. 

Jan Rahbek, administrerende direktør for Hörmann Danmark, ser frem til at udvide partnerskabet med DBU:

"DBU Pokalen er en bred og mangfoldig turnering, der omfavner hele Danmark fra græsrødder til eliten. Det passer rigtig godt ind i vores forretningskultur og det er værdier, vi rigtig gerne vil være med til at udvikle yderligere. Vi ser frem til at gøre DBU Pokalen til en endnu større oplevelse for alle deltagere - både fans og spillere, siger Jan Rahbek.

"Vi glæder os over at være eksponeret sammen med Danmarks mest populære sport, som vi ved mange i vores målgruppe følger. Vi ønsker desuden at bruge sponsoratet i samarbejde med vore forhandlere og for eksempel som medarbejder og kundepleje", slutter Jan Rahbek.

Aftalen mellem DBU og Hörmann løber i første omgang et år fra sommeren 2015. 

Der blev trukket lod til 1. runde i DBU Pokalen 2015/16 i dag. Du kan se resultatet af lodtrækningen her

 Fakta om Hörmann: 
  • Europas største portproducent med et forhandlenetværk i mere end 30 lande
  • 6.000 ansatte over hele verden 
  • Stiftet i 1935 med hovedsæde i Steinhagen, Tyskland
  • Hörmann Danmark - det danske hovedkontor - ligger i Randers
  • Har siden 2005 været samarbejdspartner med DBU og har blandt andet været synlig på banderne ved A-landskampe i Danmark og i udlandet

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første