DBU møder EU-beslutningstagere

DBU’s formand, Jesper Møller, vicedirektør, Kenneth Reeh og direktionsassistent Andreas Høj har de seneste to dage mødt en række beslutningstagere og interessenter i Bruxelles for blandt andet at diskutere good governance, matchfixing, online gambling, fundraising og tv-rettighederDBU's vicedirektør, Kenneth Reeh (tv), DBU's formand, Jesper Møller og direktionsassistent Andreas Høj (th) har de seneste to dage haft en række møder i Bruxelles med EU-parlamentarikere, EU-institutioner og embedsmænd. 

Som et led i DBU’s arbejde med at sikre indflydelse, skabe alliancer og udbygge relationer på den internationale sportspolitiske scene, har DBU’s formand, Jesper Møller, vicedirektør Kenneth Reeh og direktionsassistent Andreas Høj de seneste par dage mødt danske medlemmer af Europa Parlamentet, samt en række EU-institutioner og embedsmænd på højt niveau i en tætpakket møderække.

Møderne har kredset om flere temaer, der har relevans for dansk klub- og landsholdsfodbolds vilkår, herunder områder som good governance, kampen mod matchfixing, geo-blocking, Grønlands status, online gambling, kommunestrategi, fundraising og salg af tv-rettigheder.

"Vi har fået bekræftet, at DBU’s bestyrelse har set rigtigt ved at fastlægge en ny international strategi og lade denne indgå som en af DBU's hovedindsatsområder. På samme måde som begivenhederne i FIFA og UEFA påvirker al dansk fodbold, har og får en række EU-regler og vedtagelser også stor betydning for dansk fodbold - både for bredden og eliten,” fortæller DBU’s formand Jesper Møller.

”Vi har haft mulighed for at være tæt på, lyttet og observeret og fået sikret en god indsigt om de internationale strukturer og beslutningsgange i Bruxelles. Men vigtigst af alt har vi fået formidlet vores tanker på mange vigtige områder herunder vores markante holdninger til matchfixing og good governance, og dermed skabt et godt grundlag for det videre internationale arbejde, som vil gavne dansk fodbold i de kommende år,” slutter Jesper Møller.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første