Tjen penge til dit hold

Nu kan du tjene penge til dit fodboldhold samtidig med, at du støtter en god sag ved at sælge skrabelodder for Fodboldens LotteriAlle fodboldhold kan nu tilmelde sig som sælgere af Fodboldens Lotteri. Konceptet er, at I sælger lodder i jeres netværk og lokalområde, og tjener penge til jeres egne aktiviteter samtidig med, at I støtter DBU’s arbejde for breddefodbolden, sundhed og inklusion. 

Tjen 10.000 kroner
Erfaringer fra andre lotterier viser, at et fodboldhold ofte tjener op til 10.000 kroner til egen kasse, og i nogle tilfælde mere. Det kræver blot 20 spillere, der sælger over 50 lodder hver. Lodderne koster 25 kroner stykket. Det er gratis at tilmelde sig og bestille lodder til salg. Vælger I at bestille med returret af usolgte lodder, tjener man otte kroner per solgt lod. Vælger I at bestille uden returret af usolgte lodder, tjenes der ti kroner per solgt lod. En af fordelene ved lotteriet er, at der ikke er noget udlæg ved bestilling af skrabelodderne, og man først afregner, når kampagneperioden slutter i slutningen af juni. Ved bestilling medfølger salgsguide og udførlig brugsvejledning. Salgsperioden løber fra den 1. februar til den 30. juni 2016, så bestil dine lodder allerede i dag, så kan I tjene penge allerede næste uge.

Sammen om en god sag
Mange NGO’er og klubber har allerede egne lotterier, for det har nemlig vist sig at være en god model, at støtte en god sag, samtidig med, at man tjener penge til klubkassen. Derfor lancerer DBU nu Fodboldens Lotteri. Det sker for at sikre penge til de lokale ildsjæles egne klubklasser samtidig med, mens det resterende beløb investeres i fodboldprojekter, der blandt andet skal sikre at alle uanset baggrund får glæde af fodbolden – og at flere får glæde af, at fodbolden har vist sig at være en af de sundeste idrætsgrene.

Læs mere og bestil skrabelodder til dit hold eller din klub
Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

2

 • Kære Kurt

  Mange tak for dit indspark.

  Lotteriet er ikke i konkurrence med Danske Spil, da det ikke er en spilform de udbyder. Vi er meget bevidste om deres støtte til foreningsdanmark.

  I forhold til selve lotteriet, er det muligt på baggrund af DBU's almennyttige status, der anerkender græsrodsfodboldens biddrag til samfundet på lige linje med NGO'er som Red Barnet og Røde Kors.

  Pengene fra Fodboldens Lotteri går ubeskåret til græsrodsprojekter med afsæt i fodboldklubberne.

  Mange klubber sælger allerede for gode almennyttige formål som DHIF og Børnehjælpsdagen.

  I DBU fik vi flere og flere forespørgsler, om vi vil videreformidle andres skrabelodder. Men hvorfor ikke samle ind til fodbolden?

  Om man så ønsker at støtte Hospitalsklovne fremfor foreningslivet i udsatte områder er op til den enkelte. Men erfaringen viser heldigvis at folk, der støtter, gerne støtte flere sager.

  Spejdernes enhedsorganisationer, der også støttes af Danske Spil, har i mange år udbudt skrabelodder med god succes for deres lokale foreninger, se http://dds.dk/lotteri.
  Det giver nemlig god mening for alle parter.

  Har du yderligere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail cbor@dbu.dk eller telefon 43265432
  04. februar 2016, 11:12    
  Kristina Nikoline Tullin


 • Kære Bestyrelse.

  HVAD SKER DER LIGE HER ?

  Det er ligesom at hælde gammel vin på nye flasker, men det aller værste er efter min mening, at man nu direkte går i konkurrence med Danske Spil, som har støttet fodbolden igennem mange år.

  Man troede lige, at der var kommet balance i økonomien i DBU, men det ser måske alligevel ikke så godt ud, når man bliver nød til, at gå ud i konkurrence med de organisationer man ellers gerne vil ses med. EN DEL AF NOGET STØRRE.

  Det må da være en fejl, at man som bestyrelse har godkendt dette projekt ?

  Mange hilsner

  Kurt Bagge-Hansen
  03. februar 2016, 07:39    
  kuba