Fortuna Hjørring på bandeløs hjemmebane

Det danske futsallandshold bød for nylig på tilskuerrekord og målfest i Farum Arena, da Sverige var på besøg. Derfor er der grund til at glæde sig, når den danske futsalelite i Hjørring i weekenden skal afgøre, hvem der er aller-bedst. Hos kvinderne kæmper Fortuna Hjørring for oprejsning på hjemmebane.


Esben Bidstrup dribler og dribler for JB Futsal ved sidste års finaler. Foto: DBU

Der er dømt masser af boldlækkerier, når Hjørring Hallen lægger bane til den 9. udgave af DM i Futsal – en indendørs boldsport, der i den grad har bidt sig fast som en både underholdende boldsport med fokus på teknik, tempo og tryllerier.

Her mødes de bedste kvinder og mænd i dansk futsal, herunder flere landsholdsprofiler, i jagten på DM-guld – og ikke mindst en eftertragtet plads i kvalifikationen til UEFA Futsal Cup.

Årets otte finalister er netop fundet:

Herrer:

  • JB Futsal Gentofte
  • Lystrup
  • København Futsal
  • Kolding IF

Kvinder:

  • Skovbakken Kvindefodbold
  • Sundby BK
  • Roskilde Pigefodbold
  • Fortuna Hjørring

Dramatisk kvindefight

Der er (også) lagt i kakkelovnen til en dramatisk fight på kvindesiden, når sidste års finalister fra Skovbakken Kvindefodbold og Fortuna Hjørring begge er repræsenteret ved finalestævnet.

Sidste år kunne Skovbakken Kvindefodbold trække sig sejrrigt ud af finalen, så mon ikke der venter en revanchelyst fra Fortuna Hjørrings kvinder, der endda i år har en hjemmebane at forsvare?

Se hele programmet her.

Flere vil se futsal!

Den højintensive sport trak sit hidtil største publikum, da det danske futsallandshold i januar spillede venskabskamp mod ærkerivalerne fra Sverige. 1224 tilskuere tog vejen forbi Farum Arena – en klar rekord for en futsalkamp på dansk jord.

Alle kampene sendes direkte på www.tifosport.dk og du kan som altid følge DM på www.facebook.com/DBUfutsal. 

Der er fri entré både lørdag og søndag.


Af: Pia Schou/Mia Kjærgaard - 16. februar 2016, 10:08

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første