Få støtte til integrationstiltag i DIN klub!

Alle fodboldklubber får nu mulighed for at få økonomisk støtte til lokale klubindsatser målrettet især nyankomne flygtninge. Se her hvordan!


I december var DBU på besøg i I Nivå-Kokkedal FK, hvor man har lavet et samarbejde med Røde Kors om at give flygtningene et break fra hverdagen på Center Sandholm, og derfor inviteres de til fodbold hver fredag i Nivå. 


Er klubben nabo til et asylcenter og vil gerne oprette et hold for flygtninge for at fremme integrationen i lokalmiljøet?

Vil din klub gerne holde et arrangement, hvor klubben introducerer fodbolden og foreningslivet til lokale flygtninge med henblik på at få flere frivillige og flere medlemmer?

Danmarks Idræts-Forbund, DIF, har søgt og netop fået 100.000 euro fra IOC til idrætsaktiviteter for flygtninge og giver alle fodboldklubber under DBU mulighed for at søge støtte til lokale projekter målrettet integrationsindsatser i idrætsforeningerne.

Pengene fra IOC er placeret i puljen ’DIF Get2Sport for all’ og administreres af DIF’s integrationsenhed, DIF Get2Sport. Foreninger i alle specialforbund kan søge tilskud til påklædning, sportsudstyr, transportomkostninger, forplejning, deltagergebyr, sociale arrangementer og kontingentbetaling.

Forudsætningerne for at komme i betragtning til støtte er:

  • At den bevilgede støtte kun anvendes til indsatser målrettet nyankommne flygtninge. (Det vil i udgangspunktet være flygtninge, som efter de har fået asyl, har været i Danmark i maks. tre år).
  • At den støttede forening/klub fører deltagerlister, hvoraf fremgår navn, bopæl, alder og fødselsdato for den/de støttede personer.

Kun fodboldklubber, der er medlem af DBU, kan ansøge puljen.

Læs mere om vilkårene og hent ansøgningsskemaet her!

For spørgsmål eller uddybning kontakt Danmarks Idræts-Forbund:

DIF Konsulent Preben Astrup - pa@dif.dk/+45 20 41 41 80
DIF Konsulent Lars Kruse - lkr@dif.dk/+45 20 41 41 81

Af: DBU Kommunikation - 02. februar 2016, 13:21

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første