Algarve Cup: Ny test for Pernille Harder & co.

Den næste store prøve for Linköping-spilleren og landsholdskollegaerne skal stå i marts, hvor holdet møder Canada, Belgien og Island ved Algarve Cup – ”det uofficielle VM”. Truppen til turneringen er offentliggjort og tæller ud over Harder også et helt nyt ansigt fra Brøndby IF.

Pernille Harder har været på alles læber i år 2015. Priserne for årets mest værdifulde spiller i Sverige, bedste kvindelige angriber og årets navn står plantet på trofæhylden i Ikast-pigens hjem i Linköping FC, hvor hun til daglig spiller. Og mon ikke hylden bliver fyldt ekstra godt op i løbet af 2016?

Pernille Harder fortsætter landskampsåret til marts, hvor holdet skal dyste mod Canada, Island og Belgien i den prestigefyldte Algarve Cup. Nils Nielsen har udtaget hele 22 kvinder, som blandt andre tæller et helt nyt ansigt fra Brøndby IF i Rikke Sevecke. Et stærkt indspark til holdets forsvarskæde, fortæller landstræneren:

”Vi skal have mere fokus på 1 til 1 i defensiven, hvor vi til tider kommer til kort. Rikke Sevecke er netop udtaget, fordi hun er en dygtig forsvarsspiller, så hende glæder jeg mig utroligt meget til at følge,” fortæller Nils Nielsen.

Du kan se hele truppen til Algarve Cup her.

I videoen ovenfor kan du se en hudløs ærlig Pernille Harder fortælle om et overdådigt 2015, der gerne skulle blive til et ligeså fantastisk 2016. 

Af: Mia Kjærgaard - 09. februar 2016, 13:52

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første