Kendt komiker bliver vært på Dansk Fodbold Award

Når Dansk Fodbold Award 2016 ruller ud på Kanal 5 den 21. marts, er det med Kanal 5-vært Carsten Bang som vært.


Normalt styrer han slagets gang i 5. Halvleg på Kanal 5. Den 21. marts er Carsten Bang vært på Dansk Fodbold Award


Med Carsten Bang som styrmand venter der seerne et brag af en underholdende fodboldfest, hvor det forgangne fodboldårs største bedrifter anerkendes, og hele fodbolddanmark hyldes.

Carsten Bang er netop nu aktuel i Kanal 5-succesen 5. Halvleg, hvor han styrer slagets gang, når en række af Danmarks største sportsstjerner og bedste komikere dyster og quizzer i diverse konkurrencer. 

”Carsten Bang er det ideelle valg som vært til Dansk Fodbold Award 2016 i kraft af hans imponerende evne til at kombinere underholdning og sport, som vi har set det med succes i 5. Halvleg. Dansk Fodbold Award bliver både for fodboldelskere, men også for seere, der gerne vil underholdes og være i godt selskab på en stor aften, hvor vi blandt andet hylder Årets Mål og optager et nyt medlem i Fodboldens Hall of Fame,” siger programdirektør for Discovery Networks Danmark, Maiken Wexø.

Dansk Fodbold Award afvikles for første gang i tæt samarbejde mellem DBU og Discovery Networks Danmark, når showet ruller over skærmen på Kanal 5 den 21. marts kl. 20.00. I alt uddeles 11 priser i løbet af aftenen, herunder Årets Mandlige Spiller, som kåres af hele fodbolddanmark.

Alle nomineringer offentliggøres løbende i marts.

Læs også:

Hele fodbolddanmark hyldes ved gallashow
Af: Discovery Networks Danmark/Eva Hindby - 19. februar 2016, 09:06

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første