Arbejdet med organisering af elite-opgaver fortsætter

En arbejdsgruppe, der arbejder med forslag til mulige ændringer i organisering for kompetencer og opgaver på eliteområdet, giver i dag en kort status på arbejdet.

En arbejdsgruppe på tværs af DBU og Divisionsforeningen arbejder på at komme med forslag til eventuelle ændringer i forhold til organisering for kompetencer og opgaver på eliteområdet. Arbejdsgruppen blev nedsat af DBU’s bestyrelse i november sidste år og DBU’s forretningsudvalg har i dag fået en kort status fra gruppen. 
 
“Vi har haft gode drøftelser og er fortsat i gang med at analysere området, så vi kan komme med gode og grundige forslag. Arbejdet går fremad med en rigtig god tone og godt samarbejde,” siger Jesper Møller, formand for DBU og med i arbejdsgruppen: 

“Vi ønsker hele tiden at udvikle dansk fodbold, både den professionelle del og i bredden. Som del af det arbejde skal vi konstant vurdere, hvordan vi organiserer både opgaver og beslutningskompetencer internt mellem DBU og Divisionsforeningen. Det arbejde skrider godt fremad,” siger han.
 
Fra Divisionsforeningen er blandt andet formand Thomas Christensen og direktør Claus Thomsen med i arbejdsgruppen. Sidstnævnte glæder sig over, at der er fremdrift i arbejdet: 

“Vi er godt i gang med en grundig analyse af, hvordan vi sikrer en langt bedre fordeling af opgaver og kompetencer inden for professionel fodbold i Danmark. Det er et godt og vigtigt arbejde for udviklingen af dansk klubfodbold,” siger Claus Thomsen.
 
Arbejdsgruppens medlemmer ønsker ikke at kommentere de konkrete forslag, før de er endeligt på plads og præsenteret for DBU’s bestyrelse. 
 

Kommissoriet for arbejdsgruppen kan læses her

Læs mere om arbejdsgruppen her

Af: DBU Kommunikation - 10. februar 2016, 16:47

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første