Seriehold testes mod superligahold i DBU Pokalen

DBU POKALEN: 47 kampe i DBU Pokalen kom på plads torsdag middag, hvor der var lodtrækning til 1. runde i DBU Pokalen. Her mødes de lavest og højst rangeret hold for første gang i knald eller fald-turneringen. Også to superligaklubber var denne gang med i lodtrækningen.

Lokalopgør, top mod bund og andre pokallækkerier var resultatet af dagens lodtrækning til første runde i DBU Pokalen.

Ikke mindre end 95 hold var torsdag nemlig med i bowlen, da der i Fodboldens Hus blev trukket lod til 1. runde af DBU Pokalen  oversidder. Her mødes de lavest og højst rangeret hold for første gang i knald eller fald-turneringen.

Denne gang var der også to hold med fra ALKA Superligaen grundet overgangen til den nye Superligastruktur, hvor man i år har reduceret nedrykning fra Superligaen med ét hold og øget antallet af oprykkere fra Bet25 Ligaen med ét hold.  Dermed træder nummer 11 i ALKA Superligaen og nummer 3 i Bet25 Ligaen stadig ind i 1. runde af DBU Pokalen.

Det lavest rangeret hold i bowlen var FC Græsrødderne, der må siges at have gjort god figur i turneringen som eneste Serie 4 hold med ved 1. runde. Dog får de deres nok største udfordring hidtil, når de møder det nyoprykkede 1. divisionshold fra AB.

Det nybagte Superliga-hold fra AC Horsens møder Tarm IF fra Serie 1, mens esbjergenserne får lidt større modstand, når de møder Middelfart fra 2. division.

1. runde er programsat i dagene tirsdag den 9. august og onsdag den 10. august - begge dage fra 18.30, men kamptidspunkt kan dog blive ændret efter ønske fra TV.

Se alle de kommende pokalkampe her

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

2

  • Næstved er oversidder, fordi der er et hold mindre fra Bet25 Ligaen, da FC Vestsjælland gik konkurs i december..
    23. juni 2016, 13:11    
    Henrik Andersen


  • Hvorfor er Næstved oversidder i 1. runde?
    23. juni 2016, 13:08    
    arnejdo